Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
sori, ali mene čim netko pita koliko košta dijete prođe užas. Pa jel te netko pita tim riječima koliko te košta baka ili najbolja frendica, a možda jednoj plaćaš dom, a drugoj kave ili zbog nje imaš skupe pramenove lol zezam se
Znam da treba pobrojati troškove i biti informiran i razuman, ali malo birat riječi kad se radi o djeci barem na roditeljskom forumu, djeca se ne štancaju, romi aku su hrvatski državljani imaju sva prava kao i ti, a i na voljene osobe ne vješamo etikete s cijenom.
Dobro možda ponekad mužu kažeš da ne mlati čokolade ko da rastu na drvetu ili kćeri da se skine s mobilnog interneta, ali da pomisliš ti me koštaš toliko i toliko i uštedit ću ako te hranim samo grahom i rižom.... Daaaj i to netko situiran na toplom i suhom..
x
inače, pitanje pretpostavljam drugačije zvuči onima koji su godinama u MPO, čula sam izraz i "eno moje dvije jahte spavaju u krevetiću"

nema puno smisla razmišljat o tome, niti razumijem to vođenje kalkulacije. novce zarađujemo da bi ih potrošili na ono do čega nam je stalo.