Ja sam zacudjena idejom da se socijalni kriteriji i naknade ne bi smjeli preispitivati. Ja ih itekako preispitujem jer ih uostalom i financiram. Prema tome svatko tko je gradjanin ove drzave itekako ima pravo misliti da su te naknade lose zamisljene , da poticu ponasanje koje ta osoba smatra neprimjerenim itd. Uostalom, bottom line, zasto bi ja trebala biti sretna da imam manje za svoju djecu jer moj novac odlazi za neku tudju? Zasto ne bih mogla smatrati da bi bilo pravednije da meni ostane vise, a za njih neka se pobrinu njihovi roditelji? Svi moramo biti sretni i velikodusni jer ne skapavamo od gladi, jer ima i onih kojima je losije nego nama? Vec sam jednom napisala, ovaj nas narod bi bio najsretniji da se donese zakon da sve iznad x000 kn place se ima odmah transferirarti u drzavni proracun jer taj novac tim osobama ne treba, valjda im je visak.

A sto se tice naknada, u ZG koliko znam je to uz tih skromnih 300 kn mjesecno dobiva i ne bas skromnih 11.000kn godisnje za trece i svako iduce, i to mislim nekih 6 godina, daleko od "sice".