Pokazuje rezultate 1 do 50 od 205

Tema: Koliko košta imati dijete?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

I evo me nazad...
    Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    U kojem ti paralelnom svemiru zivis?
    Kojom metodom bi ovo uopce bilo izvedivo, uz uvjet da to ljudi uopce zele?
    Slat ce im mjesecnu zalihu doma? Postom?
    Ne samo da je neizvedivo, nego je i zadiranje u neciju intimu i mogucnost izbora.
    A i granici mi s ludilom.
    U tom slucaju, trebali bi u rodilistu vec napraviti kontrolu bankovnih racuna - a jos bolje psihickog stanja - prije nego ti daju da s bebom odes doma.
    Postavimo automate za kondome pa si svak zeme kak mu usfali?
    Viš ovak to izgleda: http://jumbobarking.typepad.com/phot...omat_small.jpg
    Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    bilo je tih pokušaja u praksi staljinistička rusija je sterilizirala romkinje, mentalne bolesnike dugo poslije rata. Bilo je tih eugeničkih pokušaja još po svijetu. Nije to tako rijetko ljudima padalo na pamet, a po pristojnijim verzijama ovdje vidimo i zašto
    Joj, molim te. Eugenika cilja na genetiku, na eliminaciju nekog nepoželjnog svojstva, ili obratno. Siromaštvo nije zapisano u genetici. Siromašan može biti bilo tko, neovisno o svom genetskom naslijeđu.

A iskorijeniti siromaštvo - zar je to nešto loše? Ili ćemo romantizirati siromaštvo jer smo najsretniji bez kupaonice, kao što casa kaže?
    Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    Apropo Mirene, ona je u RH iznimno jeftina u odnosu na susjedne zemlje. Ali mijesat se u takve stvari mi je uf. Ono u stilu ajmo birati tko ce gdje zivjet, tko ce koliko djece radat.
    Bio je jedan dobar clanak na temu trisonomije 21, kako izumire jer 90% majki ne daje bebama sansu za zivot uopce.
    Pretuzno, kuda ide ovaj svijet....
    Pretužno je da žališ što će nestati trisomije.
    Ono, ajmo žaliti što nije više bolesti, i bolesnih.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 03.10.2015. at 19:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •