Ima li netko neku od usluga Carneta preko Iskona, npr. DUO.CarNet ili TRIO.CarNet? Koja je cijena toga, besplatno za korisnike iz sustava ili?
Kako ste zadovoljni, dojmovi, kakva je podrška? Je li veza stabilna?
Ima li netko neku od usluga Carneta preko Iskona, npr. DUO.CarNet ili TRIO.CarNet? Koja je cijena toga, besplatno za korisnike iz sustava ili?
Kako ste zadovoljni, dojmovi, kakva je podrška? Je li veza stabilna?
Imam Iskon Duo bez carneta. Dok je brzina bila nekih 5 Mbps veza je non stop pucala. Uploadati nisam mogla gotovo ništa. Sad im plaćam 250 kn za 30 Mbps download i 2 Mbps upload. Kada stavim na upload datoteku od kojih 10 MB ništa drugo na internetu ne mogu pretraživati.
Korisnička služba im je očaj. Operaterka mi je rekla da mogu imati brzinu 50 Mbps, da bi nakon mjesec dana od zahtjeva za promjenom tarife, stotinu zivkanja i obećanja "Sad ćemo. Kolege su na terenu. Bit će gotovo sutra." zaključili da ipak ne mogu imati 50 nego samo 30 Mbps.
Carnet ti je ista usluga upola cijene. Kolege mi govore da jako paze na piratluk. Dok si na carnetu, znači, nema skidanja filmova.
Tv usluga - neke kanale ti uzmu, neke daju. Taman sam počela pratiti Al Jazeeru pa je preko noći nestala.
i ja imam iskon. Plačamo ga 276 kn, s time da imam uključenu snimalicu za programe koji se mogu snimati. Tražili smo najveću moguću brzinu koju mogu dati. Serije se brzo skinu, dok filomvi dan dva.
Telefonski pozivi su besplatni. Plačaš jedino ako zoveš mobitele.
Jako smo zadovoljni.
Ja imam tu uslugu. Veza mi je praktički dial up... Znači kad se želiš uključiti na net, moraš ručno stisnuti na kompu connect Carnet. Užas. Ne možeš imati wi fi na mobu radi toga.
Na službu za korisnike nemam većih zamjerki osim kad su mi jednom došli zamijeniti ruter i zaključili da ni novi ne radi. Tehničar ode, ja restartam komp i radi. On se nije sjetio to napraviti kad priključi novi uređaj na komp. To mi je malo bilo čudno.
Istina je za skidanje filmova. Stalno šalju opomene, prate sve što radiš.
Suma sumarum, prelazimo na drugog operatera. Najviše radi tog wi fi - ja.
Rivendell, imaš opciju da Carnet lozinku upišeš u router pa se možeš spajat i s mobitela. Znači, niš ne stiščeš na kompu, sam se spaja čim ga upališ.
http://www.info.iskon.hr/Pomoc-i-pod...pajanje/Carnet
ili da vidiš jel ti možda novi router poremetio postavke u korisničkom profilu? Provjeri jel ti namješteno na routed
X
Mi smo jednom zvali korisničku službu, rekli su nam da sami vratimo router na tvorničke postavke. Moj sin (15g) je to samostalno odradio.
Sad se opet nešto poremetilo (nije čudo, na tom routeru visi bežični internet za više korisnika, ali i eksterni hd) pa smo dobili isti savjet.
Ako to ne upali, tražit ćemo novi router.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 30.09.2015. at 12:32
Mi imamo iskon...
Trazilo smo prvo samo net od 50 no onda smo se danima natezali s njima jer je stalno stekalo pucalo...
Kasnije se uspostavilo da nemozemo imati 50 vec 30...
Dugo,dugo su filozofirali ,tehnicari dolazili...
Odlucili uzeti uz to Tv i ko bi reko net je uz tv proradio...
Spojeni smo svi u kuci na ruter bez problema.radi se o 4moba,dva laptopa i jedan tablet...
Sve radi ko spaga uz cifru od 240kn...
Navukla sam se na neke programe a onda su ih nedavno iznenada maknuli pa sam dobila popiz***...
Htjeli su se izvuc prvo da nemaju vise licencu za te neke programe i da ih vise nece biti ali su zato dodali nove programe...
Ajde presla sam nekako oreko toga dok jedan dan gledam jedan od preostalih programa i gle cuda i on nestane ...
Odjednom se nasao on +oni orvi maknuti programi u dodatnom paketu koji se placa e tu sam pukla i kresnula im sve da bi mi na kraju ponudili 6mj besplatnog dodatnog paketa za Tv...da nisu raskinula bi ugovor...
Uglavnom poanta je da njima treba pokazati zube ako se zeli sta postic...
Uf.
Ja sam na Iskonu, obični duo smart paket ( net i tel.). Nude mi kao starom korisniku isto to, ali optiku, dakle brzi internet uz određeni broj minuta za domaći i inozemni telefon i to sve za 160 kn za iduce dvije ugovorne godine (puna cijena je 280 kn).
Pitala sam za carnet- iskon duo, to im kosta 130 kn, ali uz spori internet i bez dodatnih minuta telefoniranja.
Zapravo ni ne znam sto cu dobiti s brzim internetom ako ne skidam filmove ni muziku, a ne skidam![]()
Oh, zaboravila sam spomenuti da sam im router morala vraćati. Poslala sam poštom, naravno, o svom trošku.
E, i da. Baš sam sad vrtila programe. Osim HRT-a čovjek nema što gledati.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 30.09.2015. at 14:02
Ajme, gotovo bih prije ponovo pristala na dial up, nego da se moram natezati mjesecima s necim sto nece raditi kako treba.
Svima moraš pokazati zube. Samo ih podsjetiš da se tržište liberaliziralo i da je izbor velik, da visiš kako izlaze u susret![]()