Pokazuje rezultate 1 do 50 od 357

Tema: štrajk prosvjetara

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    ma grozno, i ja sam na roditeljskom sastanku čula ta nova pravila.

Samo sam pomislila: Ajme, koja hrpa gluposti...

Prošle godine kad mi je cura imala gripu, nije bila u školi skoro 2tj, tj. 9 radnih dana. Poslala sam SMS učiteljici da ima gripu. Doktoru nismo niti išli.
    Kad smo išli na jedan kraći put, opet sam joj poslala SMS da idemo na put 3 dana.
    Dobila bi odgovor OK.
    Sada ću samo morati zvati doktoricu da mi za takve slučajeve piše ispričnice.
    a ja se ne mogu načuditi vašem čudu, ne znam da je to ikad kod nas drugačije funkcioniralo?
    ako bi se radilo o jednom, dva dana nekih obiteljskih stvari ili lakših bolesti opravdala bih ja pismenom ispričnicom, a ako je bolest dulja ili češće od jednom to bi naravno uvijek opravdavala liječničkom ispričnicom.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    a ja se ne mogu načuditi vašem čudu, ne znam da je to ikad kod nas drugačije funkcioniralo?
    ako bi se radilo o jednom, dva dana nekih obiteljskih stvari ili lakših bolesti opravdala bih ja pismenom ispričnicom, a ako je bolest dulja ili češće od jednom to bi naravno uvijek opravdavala liječničkom ispričnicom.
    pa funkcioniralo je tako da smo do 3 dana u komadu mogli mi ispričati dijete. a preko 3 dana je trebala liječnička ispričnica. nije bilo ograničenja koliko je to dana sve skupa godišnje. a ove viroze koje su oni imali nisu trajale duže od 3 dana.

al istina, da, i moj j je pričao da ima onih koji niti jedan test ne pišu s njima nego poslije, a taj dan su doma i roditelji ih svaki put ispričaju. i još se po fejsu hvale kako su doma. jedan mali je stvarno debelo pretjerivao s tim, toliko da nikome nije bilo jasno kako im to uspijeva.
    inače, priznajem, ja sam imala dogovor s j da jednom godišnje ima džoker zovi :D , i može iskoristiti taj dan kad god hoće.

svimbalo, super članak.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    inače, priznajem, ja sam imala dogovor s j da jednom godišnje ima džoker zovi :D , i može iskoristiti taj dan kad god hoće.

svimbalo, super članak.
    super mi je ovo cvijeto, sa jokerom jedno godišnje. kako bi ga i kad iskoristio?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    pa funkcioniralo je tako da smo do 3 dana u komadu mogli mi ispričati dijete. a preko 3 dana je trebala liječnička ispričnica. nije bilo ograničenja koliko je to dana sve skupa godišnje. a ove viroze koje su oni imali nisu trajale duže od 3 dana. roditelji ih svaki put ispričaju.
    Pa to i govorim, da bih ja uvijek do sada opravdala na svoju ruku (ako bi bilo potrebe) ukupno do tri dana godisnje, a ne do tri dana u komadu koliko puta je već potrebno. Jednom do 3 dana ukupno, godišnje.
    Ako bi iza toga imala virozu u trajanju bilo koliko dana, ja to vise ne bih opravdavala osim liječničkom ispricnicom.
    Ali dobro, bar mi nije iznenađenje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •