Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: OŠ Medvedgrad u Strmoj ulici

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno OŠ Medvedgrad u Strmoj ulici

Dragi moji,

lijepo molim da podijelite informacije o OŠ Medvedgrad. Zadnje što znam kad sam se raspitivala je da se škola treba renovirati, da je rad u 3 smjene i da je pristup školi problematičan (dosta je prometno). Koliko razreda je produzeni boravak? Kako ste zadovoljni s nastavom/profesorima/aktivnostima...Svaka informacija je dobrodošla

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Škola se trebala renovirati kad je moj sin kretao u prvi razred pa smo iako nam je OŠ Medvedgrad najbliža odabrali OŠ Ivana Cankara. Sad će u sedmi razred, trebam li reći da se to renoviranje još nije dogodilo.
    Tad su mi rekli da je boravak samo u prvom razredu u Medvedgradu, sumnjam da se to promijenilo. Od 2. razreda su svi u smjenama, a moj sin mi je djelovao tada preblentav za smjene i boravak sam doma pola dana.
    Kćer je znatno razumnija i nju bi već mogla zamisliti u takvom scenariju, za njega je bilo jako dobro imati produženi boravak do kraja trećeg razreda.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

to je moja škola ( dok sam bila klinka), nama treće smjene već cca 4-5 godina ( kad mi je sused završio neki 2-3 razred, sad je mali upiso srednju školu)
    pristup školi je dosta nezgodan, ali postoji nogostup
    s koje strane bi vi dolazili Lukšičke ili Mikuličke???

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala, sa strane Lukšića.... a profesori, ekipa u skoli? Njemu više ne treba produzeni boravak Ima 12 godina
    Ajde bar se to u smjenama promjenilo, baš šteta za tu školu, mogli bi je fino obnoviti i urediti i mozda taj promet nekako regulirati...

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Moja osnovna skola
    Obozavala sam ju, put sa strane mikulica uz brijeg je ok, od kad je decko pao pod auto napravili su ogradu uz cestu i nije vise bilo nezgoda. Sa strane luksica postoji nogostup i ne cini mi se opasno.

Jos rade profesori koji su radili dok sam bila klinka, i svi su ok.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

je ti si gro godina mlađa od mene, od postave iz mog doba nema nikoga, ali postoji sisteričin profač iz likovnog

i u moje doba s lukšičke strane je bilo dobro do škole, a renovirana je 77 kad sam išla u 1. razred tad je sve nadograđeno kaj sad postoji.( mi smo išli u 4 smjene u školu, imali nastavu 1 i 2 razred gdi smo stigli)

je nek apsu napiše njen buraz ide u tu školu, tu negdje star ko tvoj pepeljuga
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 25.08.2015. at 12:12

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Da, on ce sad u 5-ti razred al tukan ne zna nista o nicemu

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme Apsu

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Da, on ce sad u 5-ti razred al tukan ne zna nista o nicemu
    Cuj, ako je tukan ove godine ce roditelji saznati sve o svemu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Istina, 5. razred je skroz druga pjesma... bas mi je drago, samo pohvale za uskoro nasu skolicu na brijegu Ove godine su upisali cak 4 razreda prvasica tako da ce se vjerojatno u skorijoj buducnosti skola renovirati, iako je bas neobicno da su je na tom mjestu napravili s tako uskim cestama i nogostupom samo s jedne strane, plus sad su jos nabili i neku urbanu vilu prekoputa...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ta urbana vila je bila i u moje doba
    Ste daleko od školr, i moje doba smo išli pješke, mi smo iznad građevinske

martincius avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

i ja sam isla u medvedgrad, bila je nikola luketic kozarcanin prije '91
    meni je tamo bilo lijepo <3

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Jooj,moja stara škola,a nećakinja mi ide tu u školu pa znam dosta informacija
    Iz moga doba još rade profesor iz likovnog i profesorica iz kemije.Radi se u 2 smjene,boravak je ja mislim 1. i 2.razred.Svi profesori su dobri osim spomenute profesorice iz kemije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •