Pokazuje rezultate 1 do 50 od 357

Tema: štrajk prosvjetara

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znači lakše je kad laže, ali ne zna da laže

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    znači lakše je kad laže, ali ne zna da laže
    Pa jasno...

Ali ako to tražiš prečesto - pitat će i doktor i u školi za razloge.

Ne znam - meni je to nekako ok, kad djeca idu doktorima samo se treba sjetiti odmah tražiti ispričnicu jer svi je daju (baš je nedavno sin nosio ispričnicu od ortodonta). Nisam je supotpisala iako je razrednica rekla da treba. Prije to nismo radili, pa sam zaboravila. Nije žena radila nikakvih problema jer sam joj ja dan ranije e-mailom najavila da će on izostati i zašto. Sve pet. Idu mi bratemili više na jetra i roditelji koji svašta pravdaju i klinci koji ne dođu kad su pismene provjere jer ih kao boli trbuh, a onda drugi dan pišu (kad već znaju kakva su pitanja). Pita se čovjek tko koga tu vara... Nek bude e-dnevnik, to je napredak.

Ont. kako se u e-dnevnik bilježi štrajk?
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 01.10.2015. at 09:22

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pa jasno...

Ali ako to tražiš prečesto - pitat će i doktor i u školi za razloge.

Ne znam - meni je to nekako ok, kad djeca idu doktorima samo se treba sjetiti odmah tražiti ispričnicu jer svi je daju (baš je nedavno sin nosio ispričnicu od ortodonta). Nisam je supotpisala iako je razrednica rekla da treba. Prije to nismo radili, pa sam zaboravila. Nije žena radila nikakvih problema jer sam joj ja dan ranije e-mailom najavila da će on izostati i zašto. Sve pet. Idu mi bratemili više na jetra i roditelji koji svašta pravdaju i klinci koji ne dođu kad su pismene provjere jer ih kao boli trbuh, a onda drugi dan pišu (kad već znaju kakva su pitanja). Pita se čovjek tko koga tu vara... Nek bude e-dnevnik, to je napredak.

Ont. kako se u e-dnevnik bilježi štrajk?
    Nedopustivo je da se naknadno piše test s istim pitanjima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •