Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
Ako netko izostaje sa svakog testa, ili često, to je onda problem koji treba rješavati sa tim učenikom i onim tko mu pravda izostanke, a ne treba radi takvih (valjda pojedinačnih) slučajeva kažnjavati sve na načine koji se sad ovdje opisuju (dakle da roditelj više ne smije pravdati izostanke kao do sada).
da, čaršija priča da je to uzelo maha. a sad jel je il nije, pojma nemam.

sasa, prošle godine je to bio, ja mislim, ne sjećam se baš više, jedan dan pred kraj školske godine, kad se sve nešto zaredalo, i bilo je čini mi se, il u nedjelju ići kod frenda na rođendan ili ne ići i učiti. a obzirom da nemam prigovora niti za ocjene niti za školske obaveze - a hebemu vraga, nek ostane taj dan doma. neće svijet propast radi toga. da se razumijemo, mogao je i prije toga učiti, sve je on mogao, al eto - nek mu bude taj jedan dan u godini. dakle, joker se iskorištava uglavnom kad je u školi napeto, a istovremeno je i negdje drugdje napeto :D

inače, ja sam odgojena da je škola svetinja. i da se ne ide u školu samo ako imaš temperaturu veću od 37,8 :D ništa drugo kod moje mame prolazilo nije, ta ne bi ispričnicu napisala ni za crnog vraga, ni boli me trbuh, ni prehlađena sam, ni boli me glava - ništa. ma ja ne bih ni pitala. rađe sam se sama snašla to u gimnaziji.
ja nisam puno dalje od nje, al tu i tamo ipak progledam kroz prste.