Pokazuje rezultate 1 do 50 od 357

Tema: štrajk prosvjetara

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa i ne treba škola preispitivati vjerodostojnost roditeljskih isprika, nego treba definirati kako se nadoknađuju propušteni pismeni ispiti, na način da se korist od markiranja testa minimizira.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i ne treba škola preispitivati vjerodostojnost roditeljskih isprika, nego treba definirati kako se nadoknađuju propušteni pismeni ispiti, na način da se korist od markiranja testa minimizira.
    Ne bi li to bio još jedan besmisleni i birokratski propis, jer se ne mogu predvidjeti i obuhvatiti sve situacije i specifičnosti takvih izostanaka.
    Ne vidim razloga zašto ne ostaviti autonomiju svakom učitelju da odredi na koji način će nadoknaditi propušteni test s djetetom.
    Posljednje uređivanje od no@ : 02.10.2015. at 06:52

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bi li to bio još jedan besmisleni i birokratski propis, jer se ne mogu predvidjeti i obuhvatiti sve situacije i specifičnosti takvih izostanaka.
    Ne vidim razloga zašto ne ostaviti autonomiju svakom učitelju da odredi na koji način će nadoknaditi propušteni test s djetetom.

Pa normalno da ne treba biti propis, ja kažem propis jer često čujem da se nastavnici žale da ne smiju ovo ili ono. Pa računam, ako postoji propis na nivou škole, onda se imaju na što pozvati.

Inače jasno da nastavnik može i treba odrediti kako će nadoknaditi propušteni pismeni ispit, a ja mislim da bi bilo pametno to napraviti tako da se markiranje sa pismenog jednostavno ne isplati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •