Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Escherichia 1000-ti put

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Escherichia 1000-ti put

Pozdrav ekipo ,
    evo javljam se prvi put. Do sada sam samo citao postove al eto zadesi nas zlo pa neznam nikog drugog kome da se obratim.
    Naime oko 1.5. Patrik mi je zakurio dosta visoko >=40 u guzi. Otisli smo u zaraznu tamo ga pregledase i ustanove u urinu P.Mirabilis 10^4 i povisene leukocite te upaljeno grlo i ustanove Anginu ;virusna/bakterijska neznaju tocno. Dobijemo penicilin 4 inekcije i kontrolu za 5 dana. Na kontroli u urinu nadju E.Coli 10^4 i kaze javite se Nefrologu i daju nam sirup Cefixim 6 dana . U medjuvremenu Patrik u cekaoni zarazne pokupio i nekakovu virozu zeluca pa mi je rigao i kakao ko vidra oko 4 dana. Cak je i bio u dnevnoj bolnici jer smo mislili da ne podnosi lijek ( lazna uzbuna :D ).
    E, sad mene interesira da li je potrebno maltretirati djete i nefrologom ili ne. i kakova je razlika izmedju P.Mirabilis i E.Coli :? ?

Hvala unaprijed
    Tata Oje

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

odite kod nefrologa, ove beštije nisu za zezati ako se ne liječe. bilo bi dobro napraviti UZV bubrega da se vidi da li su bakterije otišle na bubreg i mjehur
    (UZV je bezbolan tako da se ne brineš)
    imaš puno topika o tome, ali ako hoćeš šaljem ti na pp, broj naše nefrologice

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Za razliku proteusa i EC ne znam(stručno mišljene moje pedijatre je bilo:pa to su vam bakterije koje se nalazu u urinu ), ali F je imao i jedno i drugo, mjesecima smo kontrolirali urin i radili i urinokulturu i pili antibiotike, ali nama se sva sreća nije primilo niti na stijenke mjehura, a kamo li za bubrege.
    Kažu da proteus češće dobivaju dečki a EC cure, no to se nije pokazalo ni u vašem ni u našem slučaju.a

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

e da, ako pijete antibiotik, može imati proljev

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma sirup smo na kraju popili a proljev je stao. U dnevnoj bolnici su uzeli stolicu i bio je pozitivan na rota viruse. Kaze sogorica da je to OK ( ipak je ona laborantica ) i da je to virus koji sam prodje. Napominjem da na prvom pregledu nije bio pozitivan ni na rota ni na adeno viruse. Eto svasta jos mozes pokupit u tim cekaonama.
    Pio je caj od dunjinog lista jeo rizu i proljev je prosao.

Imamo uputnicu za salatu. kazu netreba se naruciti samo dodjemo ujutro.
    Jel mora raditi i reflux bubrega. Cujem da se to radi kroz pisu. Nemrem to zamislit di bi meni radili a kamoli ovak malom djetetu.

Kovke , koliko dodje pregled kod privatnog nefrologa?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

prvi pregled 200,00 svi ostali 150,00. mi smo UZV i pregled platili 600,00 prvi put. Skupo, ali vrijedi svake pare, vjeruj mi. A i dokica je super, mlada, voli djecu, brižna i dobra
    Mi idemo u poliklinika Helena na Sveticama, broj je 2310067. zove se dr.Cvitković (žena je, ako ima veze)

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

huh, trebalo je ić na pp. Sori

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

tenks Kovke,
    zovem cim se skinem s neta.
    javim kak je proslo.
    Jos jednom FALA.

PS nema veze kaj je zena. Mislim da su kao pedijatrice puno bolje za klince , doktori ( muski) mi nekak uvijek djeluju ko da ih je neko natjerao u taj posao.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bili smo kod doktorice i moram reci da je mrak.
    Uopce nije previse gnjavila Patrika i bila je vrlo ljubazna i susretljiva.
    Hvala za preporuku.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •