Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Odnošenje bebe od strane medicinskog osoblja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Vjerojatno postoje roditelji koji bi na takve scene nastojali spriječiti medicinsku sestru u obavljanju njenog posla (jer morate priznati da nije jednostavan posao naći žilu na tako maloj ruci djeteta), a zbog toga ih valjda i odnose. Moju su bebu isto boli i čula sam kako je sirota vikala, a da sam bila pored nje onako luda od hormona bih vjerojatno skupa s njom vikala, na odjelu gdje je hrpa rodilja i beba.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno postoje roditelji koji bi na takve scene nastojali spriječiti medicinsku sestru u obavljanju njenog posla (jer morate priznati da nije jednostavan posao naći žilu na tako maloj ruci djeteta), a zbog toga ih valjda i odnose. Moju su bebu isto boli i čula sam kako je sirota vikala, a da sam bila pored nje onako luda od hormona bih vjerojatno skupa s njom vikala, na odjelu gdje je hrpa rodilja i beba.
    Onda roditelj treba odluciti da li zeli i moze biti prisutan. To je njegovo pravo. Kao sto je i pravo djeteta da ima roditelja uz sebe. Nije roditelj uz dijete da bi ometao medicinsku setru ili lijecnika u poslu.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Onda roditelj treba odluciti da li zeli i moze biti prisutan. To je njegovo pravo. Kao sto je i pravo djeteta da ima roditelja uz sebe. Nije roditelj uz dijete da bi ometao medicinsku setru ili lijecnika u poslu.
    Razumijem da je to pravo roditelja, i da nije tamo da ometa, ali što ako se ne može suzdržati od svoje reakcije - kojom može iznenaditi (da ne kažem ugroziti) ne samo sebe, već i dijete, pa i osoblje?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Razumijem da je to pravo roditelja, i da nije tamo da ometa, ali što ako se ne može suzdržati od svoje reakcije - kojom može iznenaditi (da ne kažem ugroziti) ne samo sebe, već i dijete, pa i osoblje?
    ne razumijem smisao pitanja. Što treba uvijek odnijeti dijete bez pitanja i komentara jer ce mozda jedan roditelj od njih 100 biti opasan /neuracunljiv ili sto vec?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •