Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Povecan FSH

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno Povecan FSH

Postovana ekipo sa foruma..

Evo ovako. Pokusavam vec par sati Naci nestoo vezano za nas slucaj i nikako nenalazim nista pa sam dosao ovdje da mi pomognete ako mozete i date neku nadu.

Pa da pocnem..Zena i ja zelimo bebu ali joj je njen ginekolg rekao da je to nemoguce jer joj JAJNICI NE RADE zbog povecanog FSH - 40,64 (27 godina) i da je to stanje nepromjenjivo. Sad ovako ja sam za da potrazimo pomoc nekog specijalista ali ona sljepo vjeruje svom ginekologu i boji se ici kod specijaliste iako zeli da dobijemo bebu. Dali mozda neko od vas zna da jel moguce u nasoj situaciji ista pokusavati ili da se netrudimo bezveze,

Hvala na odgovorima unaprijed i nadam se da sam dobro sve napisao..ostalih informacija nemam trenutno i to je sve sto mi je rekla.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Žao mi je što to prolazite mladdo, ali nemate šta gubiti vrijeme nagađajući kakva je točno situacija. Vama treba ginekolog - specijalist humane reprodukcije koji će napraviti kompletnu obradu I realno vam reći kakva je situacija I koje su vam mogućnosti. Vaša supruga može bezrezervno vjerovati svom ginekologu (pretpostavljam da je riječ o primarnom, općem ginekologu), ali s ovakvim nalazom FSH dobar ginekolog bi vas automatski trebao uputiti na humanu reprodukciju. FSH je indikator ovarijske rezerve (ukupnog broja jajnih stanica), ali potrebni su I drugi nalazi LH, AMH iz krvi, te AFC (broj antralnih folikula) što se vidi ultrazvukom, kako bi netko donio konačan zaključak. Sve da vasa supruga I je u preuranjenoj menopauzi s 27 godina, uvijek postoje opcije.

Puno više informacija ćete dobiti na forumu potpomognuta oplodnja, javite se tamo, a ovo je tema o smanjenoj ovarijskoj rezervi: http://forum.roda.hr/threads/67687-N...koli-rezultati

Sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

BigBlue zahvaljujem na brzom odgovoru. Naravno da cemo obaviti sve pretrage pa da cemo vidjeti kako smo i nadam se da ce se sve to vrlo brzo rijesiti i naravno pozitivno za nas...Lijep pozdrav i nadam se da cu se ubrzo javiti sa pozitivnim informacijama Koje ce mozda pomoci i drugima..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •