Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Dodatna nastava u višim razredima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Super da ste to riješili. Svojevremeno moj L. nije mogao ići na novinarsku grupu zbog preklapanja s informatikom, ali njemu je to bio spas. Stvar se rješavala tako da je dobivao zadatke za članke doma, pa je profesor hj koji je vodio/vodila novinarsku to korigirao i davao upute kako se pišu članci. ALi moj stariji nikad nije posebno uživao u tome, nego je to smatrao obvezom koju treba odraditi pa nije bilo u pitanju čega će se odreći. Uvijek je novinarska bila na drugom mjestu, a informatika na prvom, he he he... Moj mlađi je puno zainteresiraniji za novinarstvo i dodatni hrvatski, ali ni on ne bi žrtvovao informatiku za to. Matematiku bi.
    Ne kužim samo, zašto je onda išao na novinarsku ako mu nije gušt?

Nema šanse da bi moj sin išao na neku grupu u školi ako nema baš veliku želju. Čak i oko ovog hrvatskog se dvoumio u jednom trenutku, ali izgleda da je prevagnula simpatična i mlada profesorica koja očito ima dobar pristup u radu s djecom. Jer dosad nikad njega nisam povezivala s dodatnim aktivnostima tog tipa (literarno izražavanje, kreativnost, i sl.).
    A i na dodatnu iz matematike ide prvenstveno zato što mu se sviđa nastavnica i njezin način rada.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kužim samo, zašto je onda išao na novinarsku ako mu nije gušt?

Nema šanse da bi moj sin išao na neku grupu u školi ako nema baš veliku želju. Čak i oko ovog hrvatskog se dvoumio u jednom trenutku, ali izgleda da je prevagnula simpatična i mlada profesorica koja očito ima dobar pristup u radu s djecom. Jer dosad nikad njega nisam povezivala s dodatnim aktivnostima tog tipa (literarno izražavanje, kreativnost, i sl.).
    A i na dodatnu iz matematike ide prvenstveno zato što mu se sviđa nastavnica i njezin način rada.
    Bio mu je gušt obrađivati NEKE teme koje su ga zanimale (npr. o računalima, hardveru, mobitelima, pa i igrama - pisao je svojevremeno članak o Minecraftu, pa jedan o novim načinima čitanja lektire (e-lektire, čitači, audio knjige - to nikad nije objavljeno, valjda je profesor mislio da nije sjajna ideja otkriti široj populaciji kako se švercati, he he he, ali je zato animatorica u lokalnoj knjižnici bila jako zadovoljna time). Bilo je još par takvih zanimljivih projekata, ali prof. im je rekao da se ne može uvijek pisati ono što im se sviđa, nego i ono što treba za školski list.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    a matka sama po sebi mu nije ništ, to si mislila reć??
    moj ide na neku aktivnost radi sadržaja, a ne radi profe.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a matka sama po sebi mu nije ništ, to si mislila reć??
    moj ide na neku aktivnost radi sadržaja, a ne radi profe.
    Ma ne, dobra je njemu i matematika sama po sebi, i ide mu dobro, ali da mu profa nije ok, ne bi samo tako pristao ostajati 8. sat u školi ili dolaziti nulti sat ujutro. Tako zaljubljen u matematiku ipak nije
    U nižim razredima je išao na dodatnu matematiku, ali pomalo preko volje jer je učiteljica imala drugačiji pristup. Sad, u višima, odmah je rekao da želi ići na dodatnu, bez nagovaranja, jer mu se svidjela promjena nastavnika i drukčiji nivo rada.
    Uostalom, kad se prisjetim sebe u toj dobi, i meni je interes za neki školski predmet jako ovisio o nastavniku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •