Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Cijene kod ginekologa bez dopunskog

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Cijene kod ginekologa bez dopunskog

Naručena sam kod ginekologa za nekoliko dana, ali tek sad mi je palo napamet da nemam dopunsko a trebam obaviti kompletan pregled kod njega-papa test, uzv vaginalno, uzv dojki. Koja je cijena tih pretraga?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali ginekologija spada u primarnu zdravstvenu zaštitu. Moguće je da ti ništa ne naplate, a opet, tu sam našla nešto drugo: http://www.forum.hr/showthread.php?t=757264

Nazovi gin.ordinaciju gdje si naručena i pitaj. Ili nazovi hzzo i pitaj njih. Druga mogućnost - razmisli da ugovoriš dopunsko.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja ću definitvno napraviti dopunsko ali sad mi je kasno za taj pregled. Inače, kod doktora ne idem nikad i zato dopunsko i nemam, a sad mi se naredalo nekoliko stvari-od skidanja madeža do kardiologa i ginekologa, i bome sam se naplaćala

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pred koji dan obavila kontrolu, vaginalni uzv i Papa-test, bez uzv dojki. Platila samo participaciju za Papa-test, 10 kn.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

10 kn Papa, a UVZ mislim da sam platila oko 50 kn, ali ne uzmi me za riječ jer je već prošlo 7-8mjeseci od tada. Uglavnom nije skupo.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Moja ginekologica naplaćuje ultrazvuk 50kn
    s tim da to mislim da radi mimo svih pravila, jer to nema nikakve veze s tim imaš li ili nemaš dopunsko, nema računa, nekad naplati, nekad ne..

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

moje je ginekologice pun forumski svijet, poznata je po tome da bez računa naplaćuje i to prilično, bio trudan ili ne, imao dopunsko ili ne, užas blagi. ali, zadovoljna sam njome u svakom drugom pogledu, pa hajde...ali do kada ću tako, plaćati je kao da je privatnik...ne znam, bolna točka...nisam ništa pomogla, samo se izjadala.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Rijecanka, kod iste gin. smo -cini mi se po opisu-i mislim potpuno isto kao ti.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

koliko košta skidanje madeža bez dopunskog? (operacija i analiza madeža)

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

70 kn operacija, 80 patologija

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hvala na informaciji.

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ću definitvno napraviti dopunsko ali sad mi je kasno za taj pregled. Inače, kod doktora ne idem nikad i zato dopunsko i nemam, a sad mi se naredalo nekoliko stvari-od skidanja madeža do kardiologa i ginekologa, i bome sam se naplaćala

Mislilm da ti kod Croatia osiguranja polica odmah starta-za ostale ne znam. Samo znam da kod HZZO moraš čekat 1 mjesec.
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 07.10.2015. at 12:09

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nemam dopunsko placam samo particip. 1okn.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ništa, nazvat ću i pitati prije pregleda

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bila sam, obavila kompletan servis i platila samo participaciju 10 kn. I poslana dalje na pretrage jer su mi cice pune cista i fibroadenoma a ima jedan koji mu se ne sviđa. Eto, još koji mjesec muke čekanja. Zadnji put sam čekala mjesec dana nalaz s patologije jer se dr madež nije sviđao pa je išao van. Nalaz je ok, nadam se da će i ovo biti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •