Naručena sam kod ginekologa za nekoliko dana, ali tek sad mi je palo napamet da nemam dopunsko a trebam obaviti kompletan pregled kod njega-papa test, uzv vaginalno, uzv dojki. Koja je cijena tih pretraga?
Naručena sam kod ginekologa za nekoliko dana, ali tek sad mi je palo napamet da nemam dopunsko a trebam obaviti kompletan pregled kod njega-papa test, uzv vaginalno, uzv dojki. Koja je cijena tih pretraga?
Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali ginekologija spada u primarnu zdravstvenu zaštitu. Moguće je da ti ništa ne naplate, a opet, tu sam našla nešto drugo: http://www.forum.hr/showthread.php?t=757264
Nazovi gin.ordinaciju gdje si naručena i pitaj. Ili nazovi hzzo i pitaj njih. Druga mogućnost - razmisli da ugovoriš dopunsko.
Ja ću definitvno napraviti dopunsko ali sad mi je kasno za taj pregled. Inače, kod doktora ne idem nikad i zato dopunsko i nemam, a sad mi se naredalo nekoliko stvari-od skidanja madeža do kardiologa i ginekologa, i bome sam se naplaćala
Pred koji dan obavila kontrolu, vaginalni uzv i Papa-test, bez uzv dojki. Platila samo participaciju za Papa-test, 10 kn.
10 kn Papa, a UVZ mislim da sam platila oko 50 kn, ali ne uzmi me za riječ jer je već prošlo 7-8mjeseci od tada. Uglavnom nije skupo.
Moja ginekologica naplaćuje ultrazvuk 50kn
s tim da to mislim da radi mimo svih pravila, jer to nema nikakve veze s tim imaš li ili nemaš dopunsko, nema računa, nekad naplati, nekad ne..![]()
moje je ginekologice pun forumski svijet, poznata je po tome da bez računa naplaćuje i to prilično, bio trudan ili ne, imao dopunsko ili ne, užas blagi. ali, zadovoljna sam njome u svakom drugom pogledu, pa hajde...ali do kada ću tako, plaćati je kao da je privatnik...ne znam, bolna točka...nisam ništa pomogla, samo se izjadala.
Rijecanka, kod iste gin. smo -cini mi se po opisu-i mislim potpuno isto kao ti.
koliko košta skidanje madeža bez dopunskog? (operacija i analiza madeža)
Bila sam, obavila kompletan servis i platila samo participaciju 10 kn. I poslana dalje na pretrage jer su mi cice pune cista i fibroadenoma a ima jedan koji mu se ne sviđa. Eto, još koji mjesec muke čekanja. Zadnji put sam čekala mjesec dana nalaz s patologije jer se dr madež nije sviđao pa je išao van. Nalaz je ok, nadam se da će i ovo biti.