Ako imas sve mjere/dimenzije, sve sanitarije doslovce mozes odabrat i kupit u jednom dolasku u npr. Feroterm u Buzinu. MI smo sve uzeli od Duravita jer je MM imao super ponudu.
Fuge ne moras danas vise ni birat jer za vecinu modernih plocica se vec zna koja fuga ide jer se najcesce i postavljaju bez fuga odnosno s onim minimalnim fugama.
Dakle, silly nabrijat se energijom i voljom da to sve skupa lijepo izgleda u kuci kako spada, a ne imat te ruzneee plocice
I sredis to u tren.
Cak mozes u Ferotermu odabrat i plocice i sanitarije (nemam veze s njima majke mi, al mi se cine prakticni ). Ja nisam ni plocice kod njih uzela jer je opet MM imao jedan drugi super deal.
Znaci samo koji put uzviknut Ajmoooooo, nabrijat sebe i muza i da vidis kako ideijuju...nazvat firmu za radove, unaprijed dogovorit pocetak radova i eto ga napravila si skoro sve
Mozda cak za Black Friday bude dobrih akcija.Pretpostavljam da imas neki prostor u kojem bi to mogla cuvati dok ne pocnu radovi.
Evo ja ti vec sve isplanirala, samo treba rijesit dio: ne daaa mi seee![]()

ijuju...nazvat firmu za radove, unaprijed dogovorit pocetak radova i eto ga napravila si skoro sve
Odgovori s citatom