Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: Zdrava užina iz torbe - starija djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,255

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,039

    Početno

    Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    I inače obožavqmo grčku salatu pa ćemo probati i ovu. Piletina se trenutno zove zločesto meso jer se zavlači u aparatić, pa radije koristimo mljeveno u raznim formama. Sir iz ulja nam je uobičajena namirnica.

    I cannelone jer sin ih voli. Samose bi isto mogli probati. Inače voli i tortille ali trenutno ih ne može žvakati pa su bolje klasične i američke palačinke.

    Ne znam jesam li prijavila dimljeni losos, to je isto omiljeno jelo.

    Hvala na svim prijedlozima.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 12.10.2015. at 20:48

  3. #3

    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Postovi
    2,709

    Početno

    Peterlin, jesi mu kad pakirala zamotane palačinke s bilo čim? Mekane su zbog aparatića (mekše od tortilja), a unutra možeš staviti bilo što: tunu pomiješanu s nekim sirnim namazom, kratko predinstano povrće sa sirom (stavim sir da štapiće povrća drži na okupu), šunku i sir, sitno sjeckanu piletinu s majonezom (ako je napraviš kao paštetu možda prestane bili zločesto meso ), bolonjez koji vama radiš za ručak.... Meni su te zamotane palačinke zakon i za putovanja da ne jede sendviče.

  4. #4
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,039

    Početno

    Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, jesi mu kad pakirala zamotane palačinke s bilo čim? Mekane su zbog aparatića (mekše od tortilja), a unutra možeš staviti bilo što: tunu pomiješanu s nekim sirnim namazom, kratko predinstano povrće sa sirom (stavim sir da štapiće povrća drži na okupu), šunku i sir, sitno sjeckanu piletinu s majonezom (ako je napraviš kao paštetu možda prestane bili zločesto meso ), bolonjez koji vama radiš za ručak.... Meni su te zamotane palačinke zakon i za putovanja da ne jede sendviče.
    Nisam probala, zato jer kad radim palačinke navečer, obično ništa ne ostane, a ujutro mi je to posao za vikende (ja radim od 7 pa mi je nespretno jer moram ustati dosta ranije... Mogla bih navečer ostaviti malo tijesta pa samo ispržiti ujutro - treba mi vremena da se organiziram na najbolji način, još učimo).

    Od povrća i bez palačinke dobro prolaze tikvice i patlidžani sa grila, obično u kombinaciji s kockicama feta sira i malo kruha tj. šnitice puter štangice. Bitno je da sve bude narezano na zalogaj-komadiće. Dobro prolazi i složenac (musaka od brokule/karfiola s rižom).

    Jedan dan sam mu zaboravila spakirati viljušku pa se sin namučio, ali ipak je uspio nešto pojesti.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •