Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: Zdrava užina iz torbe - starija djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    I inače obožavqmo grčku salatu pa ćemo probati i ovu. Piletina se trenutno zove zločesto meso jer se zavlači u aparatić, pa radije koristimo mljeveno u raznim formama. Sir iz ulja nam je uobičajena namirnica.

I cannelone jer sin ih voli. Samose bi isto mogli probati. Inače voli i tortille ali trenutno ih ne može žvakati pa su bolje klasične i američke palačinke.

Ne znam jesam li prijavila dimljeni losos, to je isto omiljeno jelo.

Hvala na svim prijedlozima.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 12.10.2015. at 20:48

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Peterlin, jesi mu kad pakirala zamotane palačinke s bilo čim? Mekane su zbog aparatića (mekše od tortilja), a unutra možeš staviti bilo što: tunu pomiješanu s nekim sirnim namazom, kratko predinstano povrće sa sirom (stavim sir da štapiće povrća drži na okupu), šunku i sir, sitno sjeckanu piletinu s majonezom (ako je napraviš kao paštetu možda prestane bili zločesto meso ), bolonjez koji vama radiš za ručak.... Meni su te zamotane palačinke zakon i za putovanja da ne jede sendviče.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, jesi mu kad pakirala zamotane palačinke s bilo čim? Mekane su zbog aparatića (mekše od tortilja), a unutra možeš staviti bilo što: tunu pomiješanu s nekim sirnim namazom, kratko predinstano povrće sa sirom (stavim sir da štapiće povrća drži na okupu), šunku i sir, sitno sjeckanu piletinu s majonezom (ako je napraviš kao paštetu možda prestane bili zločesto meso ), bolonjez koji vama radiš za ručak.... Meni su te zamotane palačinke zakon i za putovanja da ne jede sendviče.
    Nisam probala, zato jer kad radim palačinke navečer, obično ništa ne ostane, a ujutro mi je to posao za vikende (ja radim od 7 pa mi je nespretno jer moram ustati dosta ranije... Mogla bih navečer ostaviti malo tijesta pa samo ispržiti ujutro - treba mi vremena da se organiziram na najbolji način, još učimo).

Od povrća i bez palačinke dobro prolaze tikvice i patlidžani sa grila, obično u kombinaciji s kockicama feta sira i malo kruha tj. šnitice puter štangice. Bitno je da sve bude narezano na zalogaj-komadiće. Dobro prolazi i složenac (musaka od brokule/karfiola s rižom).

Jedan dan sam mu zaboravila spakirati viljušku pa se sin namučio, ali ipak je uspio nešto pojesti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •