Možete li mi preporučiti neku firmu za selidbe? Radi se o selidbi unutar grada.
Možete li mi preporučiti neku firmu za selidbe? Radi se o selidbi unutar grada.
Gluhak?
Gluhak nam je nedavno selio firmu, a prije 2 godinu moju prijateljicu. U oba slucaja slucaja smo bili zadovoljni.
Gluhak su dobri. U svakom slučaju, bolje je uzeti firmu s kojom se dogovaraš za paušal, a ne po satu. Ovo drugo se može pretvoriti u horor ravan Freddyju Krugeru, što sam iskušala jednom prilikom kad je MM naprasno htio biti štedljiv.
Ovo mi je baš koristan savjet, hvala!
Jedne sam zvala pa kažu da je kamion 500 kuna, a ekipu od 5-6 radnika plaćam 30 kuna po čovjek/satu. Mogu misliti na koliko se to popne.
I Gluhak je prilično skup, ali još nisam čula da su nekome oštetili namještaj ili zidove pri iznošenju/unošenju.
Možda je to ipak važnije od parsto kuna.
i ja bi se složila sa mišljenjem ekipe: gluhak!!!
nas su selili pred 4,5 godina, ali smo bili super zadovoljni. imamo puno starinskog namještaja od masivnog drva i masu velikih slika koje jedino u kamion stanu i sve su doveli neoštećeno...
cijena možda izgleda visoka,no najvažnije je da pripremiš sve dok oni dođu tako da oni stvarno samo sve iznesu iz stana i ukrcaju u kamion i iskrcaju.
sretno i zapamti što sanjaš prve noći u novom prostoru, kažu da se ostvari!!!
Ne samo to da se nakupi nego te Gluhak preseli što brže može, a ovi sline do pola noći dok ti ne dođe da se objesiš. Sjećam se da smo se napatili s njima ko grešne duše - trebalo im je oko pola sata za svaki predmet da se dogovore s koje strane će ga primiti i kako će ga nositi.VedranaV prvotno napisa
znaci oni svi nude samo usluge prijevoza, ne i pakiranja stvari?Zorka prvotno napisa
i nas je selio gluhak i bili smo jako zadovoljni.
ti ljudi su madionicari, da vidis s kolikim komadima namjestaja oni tako spretno barataju i prolaze tamo gdje bi covjek mislio da nema sanse da produ. jako su brzi i profesionalni, ne zabusavaju i ne gube vrijeme.
Gluhak i pakira stvari, za to ih plaćaš po satu.
Nama se jedan ormar (očekivano, bio je u teškoj komi) rasipao, i oni su ga fino zakucali natrag nakon selidbe.
Meni nekoliko ormara.apricot prvotno napisa
Osim toga trajalo je tako dugo da sam htio poluditi.
Iako su dobili plan što ide u koju prostoriju većinu su pobrkali. Da ne kažem da su dio namještaja odnijeli u krivu zgradu (bar je ulica bila dobra).
Bili plaćeni paušalno i u međuvremenu su kombinirali nekoliko selidbi.
Neću ih nikada više uzeti i nikome ih ne preporućujem. Rađe ću platiti malo više (bili su 10-15 posto jeftiniji od drugih).
KATASTROFA SU.![]()
Kad pričate o Gluhaku, pričate o firmi Selidbe Gluhak (http://www.selidbe-gluhak.com) ili Selidbe Gluhak Josip&sin (http://www.selidbe-gluhak-josip.com/selidbe.htm)?
Nas su sada preselili selidbe Gluhak.450 kn kamion,30 kn po satu za 4 čovjeka.Bili su gotovi za 3 sata.Ništa nije bilo oštećeno.Sve su stavili kako smo pokazali.Tražili su da ako je moguće da netko od nas bude prisutan.
MM je prije toga pitao neke mlade(po stažu) i nepoznate selidbe i oni su za isti kamion nudili 650 kn.
... evo još jedan minus za njih ... selidba bila u subotu ... oštećen ormar i odlomljena nogica od komode (moguće da im je tresnula o pod) ... nekako su naštelili taj nazovimo sad batrljak (da mi ih je bilo vidjeti dok su to "popravljali"), naplatili selidbu i o'šli ljudi doma ... da bi riječ rekli ... minus je za bijeg sa mjesta zločina-ostalo je bilo ok![]()
Mi smo uzeli Selidbe Tokmović (www.selidbe-tokmovic.hr).
Kamion je 400 kn i 5 šljakera po 30 kn/h.
Dečki su radili neopisivo brzo i skladno, ma sekundu nisu potratili uzalud, a sve je došlo cijelo...ajd dobro, malo su čvaknuli štok u dnevnoj sobi jer su se u uskom prostoru hodnika jako mučili s trosjedom, al nema veze, sitnica![]()
Svaka im čast na strpljivosti jer su sto godina potrošili na rastavljanje i sastavljanje našeg bračnog kreveta koji je nekakav finski model, kompliciran za poludit, ja bi bacila sve u vražju mater ili barem opsovala koji put u bradu, ali oni su to odradili s osmjehom. Bili su sjajni, hvala im![]()
Da li radnici iz takvih firmi za selidbe i rastavljaju/sastavljaju namještaj? Konkretno veliki krevet i 5-krilni ormar?