Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Selidbe

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Selidbe

Možete li mi preporučiti neku firmu za selidbe? Radi se o selidbi unutar grada.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Gluhak?

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Meni isto oni padaju na pamet

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Gluhak nam je nedavno selio firmu, a prije 2 godinu moju prijateljicu. U oba slucaja slucaja smo bili zadovoljni.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Gluhak su dobri. U svakom slučaju, bolje je uzeti firmu s kojom se dogovaraš za paušal, a ne po satu. Ovo drugo se može pretvoriti u horor ravan Freddyju Krugeru, što sam iskušala jednom prilikom kad je MM naprasno htio biti štedljiv.

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo mi je baš koristan savjet, hvala!

Jedne sam zvala pa kažu da je kamion 500 kuna, a ekipu od 5-6 radnika plaćam 30 kuna po čovjek/satu. Mogu misliti na koliko se to popne.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I Gluhak je prilično skup, ali još nisam čula da su nekome oštetili namještaj ili zidove pri iznošenju/unošenju.
    Možda je to ipak važnije od parsto kuna.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno selidbe

i ja bi se složila sa mišljenjem ekipe: gluhak!!!
    nas su selili pred 4,5 godina, ali smo bili super zadovoljni. imamo puno starinskog namještaja od masivnog drva i masu velikih slika koje jedino u kamion stanu i sve su doveli neoštećeno...
    cijena možda izgleda visoka,no najvažnije je da pripremiš sve dok oni dođu tako da oni stvarno samo sve iznesu iz stana i ukrcaju u kamion i iskrcaju.
    sretno i zapamti što sanjaš prve noći u novom prostoru, kažu da se ostvari!!!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj VedranaV prvotno napisa
    Ovo mi je baš koristan savjet, hvala!

Jedne sam zvala pa kažu da je kamion 500 kuna, a ekipu od 5-6 radnika plaćam 30 kuna po čovjek/satu. Mogu misliti na koliko se to popne.
    Ne samo to da se nakupi nego te Gluhak preseli što brže može, a ovi sline do pola noći dok ti ne dođe da se objesiš. Sjećam se da smo se napatili s njima ko grešne duše - trebalo im je oko pola sata za svaki predmet da se dogovore s koje strane će ga primiti i kako će ga nositi.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: selidbe

Citiraj Zorka prvotno napisa
    cijena možda izgleda visoka,no najvažnije je da pripremiš sve dok oni dođu tako da oni stvarno samo sve iznesu iz stana i ukrcaju u kamion i iskrcaju.
    znaci oni svi nude samo usluge prijevoza, ne i pakiranja stvari?

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i nas je selio gluhak i bili smo jako zadovoljni.

ti ljudi su madionicari, da vidis s kolikim komadima namjestaja oni tako spretno barataju i prolaze tamo gdje bi covjek mislio da nema sanse da produ. jako su brzi i profesionalni, ne zabusavaju i ne gube vrijeme.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Gluhak i pakira stvari, za to ih plaćaš po satu.
    Nama se jedan ormar (očekivano, bio je u teškoj komi) rasipao, i oni su ga fino zakucali natrag nakon selidbe.

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    I Gluhak je prilično skup, ali još nisam čula da su nekome oštetili namještaj ili zidove pri iznošenju/unošenju.
    Možda je to ipak važnije od parsto kuna.
    Meni nekoliko ormara.
    Osim toga trajalo je tako dugo da sam htio poluditi.
    Iako su dobili plan što ide u koju prostoriju većinu su pobrkali. Da ne kažem da su dio namještaja odnijeli u krivu zgradu (bar je ulica bila dobra).
    Bili plaćeni paušalno i u međuvremenu su kombinirali nekoliko selidbi.
    Neću ih nikada više uzeti i nikome ih ne preporućujem. Rađe ću platiti malo više (bili su 10-15 posto jeftiniji od drugih).
    KATASTROFA SU.

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad pričate o Gluhaku, pričate o firmi Selidbe Gluhak (http://www.selidbe-gluhak.com) ili Selidbe Gluhak Josip&sin (http://www.selidbe-gluhak-josip.com/selidbe.htm)?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nas su sada preselili selidbe Gluhak.450 kn kamion,30 kn po satu za 4 čovjeka.Bili su gotovi za 3 sata.Ništa nije bilo oštećeno.Sve su stavili kako smo pokazali.Tražili su da ako je moguće da netko od nas bude prisutan.
    MM je prije toga pitao neke mlade(po stažu) i nepoznate selidbe i oni su za isti kamion nudili 650 kn.

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Selidbe Gluhak

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

... evo još jedan minus za njih ... selidba bila u subotu ... oštećen ormar i odlomljena nogica od komode (moguće da im je tresnula o pod) ... nekako su naštelili taj nazovimo sad batrljak (da mi ih je bilo vidjeti dok su to "popravljali"), naplatili selidbu i o'šli ljudi doma ... da bi riječ rekli ... minus je za bijeg sa mjesta zločina-ostalo je bilo ok

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo uzeli Selidbe Tokmović (www.selidbe-tokmovic.hr).
    Kamion je 400 kn i 5 šljakera po 30 kn/h.

Dečki su radili neopisivo brzo i skladno, ma sekundu nisu potratili uzalud, a sve je došlo cijelo...ajd dobro, malo su čvaknuli štok u dnevnoj sobi jer su se u uskom prostoru hodnika jako mučili s trosjedom, al nema veze, sitnica

Svaka im čast na strpljivosti jer su sto godina potrošili na rastavljanje i sastavljanje našeg bračnog kreveta koji je nekakav finski model, kompliciran za poludit, ja bi bacila sve u vražju mater ili barem opsovala koji put u bradu, ali oni su to odradili s osmjehom. Bili su sjajni, hvala im

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Da li radnici iz takvih firmi za selidbe i rastavljaju/sastavljaju namještaj? Konkretno veliki krevet i 5-krilni ormar?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •