Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Grubi piling

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Grubi piling

Depiliram noge epilatorom i na listovima mi dlake užasno urastaju. Istrljam ja to svako jutro malo grublje rucnikom nakon tuširanja, ali ne pomaže
    Imate preporuku za neki grublji piling, kupovni ili domaći? Baš me zivciraju

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Probaj palentu pomijesati s malo meda. Koristis pod tusem.
    Ili smedi secer pomijesas s malo ulja (kokosovo, bademovo, maslinovo).

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moram pitati - ima li ikakvog razloga koristenja smedjeg secera spram obicnog za piling?

A generalno, probala bih s nekom drugom epilacijom, bolje nego da urastaju dlake pa da ih vadis, smo ces nakon duljeg vremena grubim pilingom iziritirati kozu...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Prestani ih epilirati.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Prestani ih epilirati.
    To djeluje kao očito rješenje, ali nisam za britvicu ili kremu, smotana sam za vosak (pastu nisam probala), a škrta za kozmetičarku
    Možda je dio problema što se ja jako rijetko mažem nekim kremama. Možda bi koža bila mekša pa bi dlake lakše izlazile.
    Meni one ne urastaju na način da se upale nego onako rastu uu površinski sloj kože pa se može vidjeti njihova raskoš u cijeloj dužini kao zaljepljena uz kozu
    Posljednje uređivanje od rossa : 10.10.2015. at 08:05

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hja, išla sam u pravcu dlakavih nogu. :p

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Hja, išla sam u pravcu dlakavih nogu. :p
    To mi je malo preradikalno rješenje

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    Depiliram noge epilatorom i na listovima mi dlake užasno urastaju. Istrljam ja to svako jutro malo grublje rucnikom nakon tuširanja, ali ne pomaže
    Imate preporuku za neki grublji piling, kupovni ili domaći? Baš me zivciraju
    Ja se godinama ribam onom plastičnom kovrčavom trljačicom. Volim i lufu, ons je bolja ali ju je teško nabaviti.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja kupujem piling sapune, ima cijelo čudo toga sada na tržištu.
    Ponekad si napravim piling od kojekakvih ulja (najčešće maslinovo) i šećera. Sol mi previše isuši kožu a za palentu se bojim da će mi odvod začepiti.
    Peterlin što je lufa?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nemojte koristit pilinge s plastičnim zrncima. Veliki su onečišćivać.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Moram pitati - ima li ikakvog razloga koristenja smedjeg secera spram obicnog za piling?

.
    Pojma nemam :D
    Kad sam to procitala bas sam imala doma smedi secer pa ga odlucila iskoristiti za nekaj pametno

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

To mi je malo preradikalno rješenje
    Hajde, hajde mozes ti to.
    Razmisli o tome kao feministickom protestu na modu koja nam se namece.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Lol, pala mi je na pamet, ali ipak sam nedovoljno radikalna

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dlakavost ne povezujem s protestom. Meni je to čisto stvar komocije i lijenosti. Samo nekad ih obrijem ako idem gdje će biti još sređenih žena. Da, sređujem se zbog drugih žena. Ne znam zašto je tako. Ugl. meni isto urastaju dlake i stvaraju se mali gnojni plikići jer dlakica hoće van. Pa im pustim.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kupujem piling sapune, ima cijelo čudo toga sada na tržištu.
    Ponekad si napravim piling od kojekakvih ulja (najčešće maslinovo) i šećera. Sol mi previše isuši kožu a za palentu se bojim da će mi odvod začepiti.
    Peterlin što je lufa?
    Lufa je biljka, izgleda kao tikvica, mislim da su čak i srodne, ali plodovi su joj spužvasti tj.rešetkasti. Nema bolje trljačice. Teškomi je s tqbleta staviti link. Znalo je toga biti u dm i sličnim dućanima, ali već dugo ih nisam vidjela, osim na drvenom štapu, za pranje leđa, a to mi ne treba.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    A generalno, probala bih s nekom drugom epilacijom, bolje nego da urastaju dlake pa da ih vadis, smo ces nakon duljeg vremena grubim pilingom iziritirati kozu...
    X

bila je tema,počni koristiti šećernu pastu pa da vidiš preporoda..i meni su epilatorom ful urastale,imam ožiljke po nogama...
    sada je puno bolje,manje/skoro ništa ne urastaju, prorijedile se i oslabile...
    a smotan je svatko u početku dok ne uđe u štos!

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    X

bila je tema,počni koristiti šećernu pastu pa da vidiš preporoda..i meni su epilatorom ful urastale,imam ožiljke po nogama...
    sada je puno bolje,manje/skoro ništa ne urastaju, prorijedile se i oslabile...
    a smotan je svatko u početku dok ne uđe u štos!
    Ma čitala sam tamo na temi o intimnoj njezi žena, ali koliko to traje? Mislim dok se pocupaju cijele noge. Meni brazilka pastom kod kozmeticarke traje skoro sat vremena. Za noge bi mi vsljda trebalo cijeli dan. Jos pogotovo da se sama cupam. Pošto je uopće ta pasta?

Peterlin, hvala za lufu. Sjetila sam se da moja mama to ima pa će mi poslati, bar dok se ne upustim u eksperimente s pastom.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ovo je lufa (ako je dobro kopirao link)

https://www.google.hr/imgres?imgurl=...&iact=c&ictx=1
    Posljednje uređivanje od rossa : 10.10.2015. at 21:12

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dobila sam peeling rukavicu iz Maroka, i odlicna je. Dlake mi urastaju isto kao lude. Pokusala sam kupiti slicnu u Muelleru, neku tursku, ali joj nije ni do koljena.
    Nekoc sam znala koristiti spuzvicu za pranje sudja, samo sam kontrolirala pritisak. Funkcionira, samo treba izabrati neku spuzvicu koja ima meksi onaj donji dio.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ma čitala sam tamo na temi o intimnoj njezi žena, ali koliko to traje? Mislim dok se pocupaju cijele noge. Meni brazilka pastom kod kozmeticarke traje skoro sat vremena. Za noge bi mi vsljda trebalo cijeli dan. Jos pogotovo da se sama cupam. Pošto je uopće ta pasta?

Peterlin, hvala za lufu. Sjetila sam se da moja mama to ima pa će mi poslati, bar dok se ne upustim u eksperimente s pastom.
    a ovisi koliko si spretna i dlakava.... ja si noge svako cca 2 tjedna prođem za po ure,nisam neka dlakavica...
    zadnju sam pastu kupila na akciji u DM-a,mislim da je teglica oko 50kn (regularna cijena)...a meni ful dugo traje,mogu sa baš malim komadom preći nogu....ali,trebalo je malo prakse....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ovo je lufa (ako je dobro kopirao link)

https://www.google.hr/imgres?imgurl=...&iact=c&ictx=1
    Nije dobro kopirao link, ali ove trljačice sa slike su isto odlične protiv urastanja dlaka - probaš dok ne nađeš što ti najviše odgovara.

Lufa ti je ovo: http://hedonduo.hr/wp-content/upload...L_17220069.jpg

Kad raste, izgleda ovako: http://www.pijanitvor.com/threads/lu...va-lufa.18132/

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rossa, imam iste noge ko ti. mislim, s istim problemom. nema nam pomoći. sve sam probala. odustala sma u potpunosti od čupanja dlačica, osim ljeti, pomoću šećerne mase, i to jednom, dvaput. između brijem. kad brijem, najmanje urastaju, al i onda mi se dogodi. mazanje, pilinzi, posebna njega i pažnja - nula bodova. količina utrošene enerije i vremena na to ni blizu ne daje odgovarajuće rezultate. pa sam odustala i od toga. što bi rekla zločesta djeca: take su kake su.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •