Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Grubi piling

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    X

bila je tema,počni koristiti šećernu pastu pa da vidiš preporoda..i meni su epilatorom ful urastale,imam ožiljke po nogama...
    sada je puno bolje,manje/skoro ništa ne urastaju, prorijedile se i oslabile...
    a smotan je svatko u početku dok ne uđe u štos!
    Ma čitala sam tamo na temi o intimnoj njezi žena, ali koliko to traje? Mislim dok se pocupaju cijele noge. Meni brazilka pastom kod kozmeticarke traje skoro sat vremena. Za noge bi mi vsljda trebalo cijeli dan. Jos pogotovo da se sama cupam. Pošto je uopće ta pasta?

Peterlin, hvala za lufu. Sjetila sam se da moja mama to ima pa će mi poslati, bar dok se ne upustim u eksperimente s pastom.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    Ma čitala sam tamo na temi o intimnoj njezi žena, ali koliko to traje? Mislim dok se pocupaju cijele noge. Meni brazilka pastom kod kozmeticarke traje skoro sat vremena. Za noge bi mi vsljda trebalo cijeli dan. Jos pogotovo da se sama cupam. Pošto je uopće ta pasta?

Peterlin, hvala za lufu. Sjetila sam se da moja mama to ima pa će mi poslati, bar dok se ne upustim u eksperimente s pastom.
    a ovisi koliko si spretna i dlakava.... ja si noge svako cca 2 tjedna prođem za po ure,nisam neka dlakavica...
    zadnju sam pastu kupila na akciji u DM-a,mislim da je teglica oko 50kn (regularna cijena)...a meni ful dugo traje,mogu sa baš malim komadom preći nogu....ali,trebalo je malo prakse....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •