-
Pomoć !
Pozdrav, cura će imati za par dana 5 mjeseci. Ujutro smo se probudile, kad ja vidim ona jadna sva ispikana po cijelom licu, ima jedno desetak ako ne i više crvenih pikica , odmah sam se prestrašila da nisu kozice pa sam ju išla skinuti da pogledam po tijelu no međutim nema ništa. A i mislim si , nije toliko čest slučaj da tako male bebe dobiju kozice. Druga i najvjerovatnija stvar na koju sam pomislila je da je to od komaraca iako mi je i to malo čudno jer zima je i nema ih. Tako da stvarno ne znam šta bi to moglo biti pa ako je koja od vas imala sličnu situaciju neka piše
-
Moja je četiri mj i vidjela sam jutros jedan sitni crveni kao ubod, ali odmah sam znala i od čega je. Opet sam joj zaboravila odrezati nokte pa kad se zgrebe bude na par mjesta točkica.
-
Joj znam o čemu pričaš !
ja njoj odrežem noktiće i za dva dana je opet sva zgrebana (i ja skupa s njom) . Ali ovo su baš crvene pikice , kao prištići (mislim najsličniji su mi ubodima komaraca ) tak da stvarno ne znam šta bi to moglo biti. Najvjerojatnije je komarac ali velim, čudno mi je da ih ima po ovom hladnom vremenu i da su ju toliko popikali. A vani nismo bile već dva dana , a to je od danas ujutro.
-
Moguće je da je kakav zalutali komarac, ja sam jučer ubila dvojicu... Nađe se još koji primjerak. Žao mi je male bubice, nadam se da joj ne smeta previše...
-
Baš da bi ju desetak puta piknuli ne vjerujem. Nazovi pedijatricu ujutro za svaki slučaj.
-
Od moje susjede malu su točno 17 puta piknuli ljetos. Ali svakako bih i ja nazvala doktoricu. Poznavajući sebe, nacrtala bih se u ordinaciji među prvima u smjeni...
-
-
Držim fige da uz malo Fenistila ili nečeg sličnog riješite stvar!
-
Hvala , nadam se da budemo ! <3
-
-
Fingertips , hvala na temi, pročitala sam, ali bili smo i kod doktorice i kaže da je od komarca , tak da nemam brige
-
Baš mi je drago da je sve u redu! Čuvajte se!
-
-
Hvala Bogu da je sve u redu! Ima tih beštija, kako da ne...
-
Pa da i ja kažem , samo sam se zabrinula i hvala Bogu da su ipak te dosadne krvopije a ne nešto ozbiljnije. Hvala cure na podršci. <3
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma