Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Pomoć !

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno Pomoć !

Pozdrav, cura će imati za par dana 5 mjeseci. Ujutro smo se probudile, kad ja vidim ona jadna sva ispikana po cijelom licu, ima jedno desetak ako ne i više crvenih pikica , odmah sam se prestrašila da nisu kozice pa sam ju išla skinuti da pogledam po tijelu no međutim nema ništa. A i mislim si , nije toliko čest slučaj da tako male bebe dobiju kozice. Druga i najvjerovatnija stvar na koju sam pomislila je da je to od komaraca iako mi je i to malo čudno jer zima je i nema ih. Tako da stvarno ne znam šta bi to moglo biti pa ako je koja od vas imala sličnu situaciju neka piše

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Moja je četiri mj i vidjela sam jutros jedan sitni crveni kao ubod, ali odmah sam znala i od čega je. Opet sam joj zaboravila odrezati nokte pa kad se zgrebe bude na par mjesta točkica.

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Joj znam o čemu pričaš ! ja njoj odrežem noktiće i za dva dana je opet sva zgrebana (i ja skupa s njom) . Ali ovo su baš crvene pikice , kao prištići (mislim najsličniji su mi ubodima komaraca ) tak da stvarno ne znam šta bi to moglo biti. Najvjerojatnije je komarac ali velim, čudno mi je da ih ima po ovom hladnom vremenu i da su ju toliko popikali. A vani nismo bile već dva dana , a to je od danas ujutro.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Moguće je da je kakav zalutali komarac, ja sam jučer ubila dvojicu... Nađe se još koji primjerak. Žao mi je male bubice, nadam se da joj ne smeta previše...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Baš da bi ju desetak puta piknuli ne vjerujem. Nazovi pedijatricu ujutro za svaki slučaj.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Od moje susjede malu su točno 17 puta piknuli ljetos. Ali svakako bih i ja nazvala doktoricu. Poznavajući sebe, nacrtala bih se u ordinaciji među prvima u smjeni...

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Pa da , to sam i mislila, popodne radi pa ćemo se za svaki slučaj zaletiti kod nje, da budem mirnija .. Ma to mrvici niš ne smeta kolko primjećujem, nije ništa više cmizdrava nego svaki drugi dan otkad ju muče zubići.. ali za zlu ne trebalo ćemo kod doktorice pa javim kak je prošlo

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Držim fige da uz malo Fenistila ili nečeg sličnog riješite stvar!

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Hvala , nadam se da budemo ! <3

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

http://forum.roda.hr/threads/11494-b...ku-nogu-i-usta

Procitak temu. Mozda pomogne
    Nista strasno

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Fingertips , hvala na temi, pročitala sam, ali bili smo i kod doktorice i kaže da je od komarca , tak da nemam brige

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Baš mi je drago da je sve u redu! Čuvajte se!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ima komaraca kak ne

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Hvala Bogu da je sve u redu! Ima tih beštija, kako da ne...

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Pa da i ja kažem , samo sam se zabrinula i hvala Bogu da su ipak te dosadne krvopije a ne nešto ozbiljnije. Hvala cure na podršci. <3

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •