Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: 31 tjedan, narucena za pregled tek za 5 tjedana?!

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno 31 tjedan, narucena za pregled tek za 5 tjedana?!

U 31. sam tjednu, ovaj tjedan bila na pregledu, sve super, i doc me naruci tek za 5 tjedana ponovo.

Malo sam zbunjena jer svugdje pise da se u ovom stadiju trudnoce treba ici na pregled svaka dva tjedna. Znam da su misljenja oko korisnosti UZV-a, pa i vaginalnih pregleda, podijeljena, ali ipak sam zabrinuta, pet tjedana mi se cini kao strasno dugo vremena, pogotovo ovako pred kraj...

Ima li netko slicna iskustva? Koliko cesto ste vi isle na preglede zadnja dva mjeseca?

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ja isto tako išla, svakih 4-5 tjedana. ako je sve u redu dosad, nema razloga za češće preglede

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

hvala, sad si me utjesila

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja isto išla svakih 4-5 tjedana.tek sam zadnji mjesec bila 2x, dakle u razmaku od 2 tjedna. s tim da na drugi takav pregled nisam stigla

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Cookie, to nije neuobičajeno za urednu trudnoću, pa možeš biti samo sretna, nikako zabrinuta.
    Osim toga, vjerojatno je i da je kod doca sve malo pomaknuto jer se trenutno dosta koriste lanjski godišnji odmori 8)

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Sve je ok, svaka dva tjedna moraš ići nakon 36. tjedna, tako da uživaj

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ako je sve u redu,onda ne treba češće.
    ja sam cijelu trudnoću išla dosta često,na početku svaka 2 tj.a kasnije 3-4

maururu

Početno

ne brini to ti je normalno ako ti je trudnoca uredna.ja sam ti u 37 tjednu ,kod doktora idem u ponedjeljak a zadnji put sam bila prije 4 tjedna.rekao mi je da ce mo se tek sad cesce vidati jer nema potrebe

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj buca prvotno napisa
    ja isto išla svakih 4-5 tjedana.tek sam zadnji mjesec bila 2x, dakle u razmaku od 2 tjedna.
    isto... ako ti je sve u redu, nema potrebe za cescim pregledima

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Sad ste i mene smirile jer me je također iznenadio dr. u 30. tjednu kad je zakazao idući termin pregleda za 5 tjedana! Ako je to svima ok ja sretna i zadovoljna! :D

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ja sam isto bila u 29. tjednu na pregledu i narucena tek za 34. tjedan. Ako je bebica dobro i trudnoca uredna, zasto bi ju cesce trebala uznemiriti

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Danas sam bila na pregledu (33 tj.) i naručila me je za 2 tj. ali ja imam problematičnu trudnoću, pa je to valjda zbog toga.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam truna 34+5 narucena sam u 36 tjednom i na uzv i na pregled i dr.mi je rekla da ce mo se sad vidjat svakih 2 tjedna,ja mislim da je to stvar ljecnika kako ko ima princip rada.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Cookie, da nije rijec o dr. Topalovicu (Dom zdravlja Centar)?

Ja sam kod njega, bila na pregledu u 29. tjednu i narucio me ponovo u 34. tjednu, al ja sam zbog vlastitiog mira otisla s 31+3 tjedna kod dr. Kosa na UVZ...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Re: 31 tjedan, narucena za pregled tek za 5 tjedana?!

Citiraj Cookie prvotno napisa
    U 31. sam tjednu, ovaj tjedan bila na pregledu, sve super, i doc me naruci tek za 5 tjedana ponovo.

Malo sam zbunjena jer svugdje pise da se u ovom stadiju trudnoce treba ici na pregled svaka dva tjedna. Znam da su misljenja oko korisnosti UZV-a, pa i vaginalnih pregleda, podijeljena, ali ipak sam zabrinuta, pet tjedana mi se cini kao strasno dugo vremena, pogotovo ovako pred kraj...

Ima li netko slicna iskustva? Koliko cesto ste vi isle na preglede zadnja dva mjeseca?
    meni su u 28. tjednu ustanovljene kontrakcije pa sam otad na strogom mirovanju uz normabel itd... pregled-svaki tjedan, po potrebi i češće.
    zadnji pregled napravila sam u 32-om, i naručena, kao i ti, tek za 36. tjedan. i mene čudi, posebno zato što mi je problematična trudnoća. ali oni najbolje znaju...valjda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •