Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Savjet !!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj zola prvotno napisa Vidi poruku
    ZaraMia ja sam nedavno uzela kredit za stan. Znam da sam za izračun prosječne plaće trebala donijeti zadnje 3 platne liste, pa pretpostavljam da kredit može zatražiti nakon što primi tri isplate. U trenutku kada sam dizala kredit nisam imala ugovor na neodređeno, štoviše imala sam ugovor koji traje do sredine 10.mj., a kredit sam dobila u 6.mj.

Prema iznosu plaće mogla sam dobiti oko 50.-55.000EUR (zavisi koju kombinaciju stambenog kredita bi uzimala),a meni je trebao nešto veći iznos pa mi je dečko jamac kako bi mi se povećala kreditna sposobnost. On također ima ugovor na određeno.

I kao što je Gabi25 rekla - svi papiri nekretnine moraju biti čisti, ako nisu banka neće niti izaći na teren procijeniti nekretninu, a to je prvi korak u traženju kredita.
    Baš me zanima koja je to banka dala takav kredit kad si zaposlen na određeno jer meni moji ne daju ništa...raspitivala sam bila za neki kratkoročni kreditić koji bih čak vratila do isteka ugovora pa su me otkantali a akod njih sam već 13 godina. Odgovor je bio u stilu.. nema šanse nigdje ako ste na određeno....
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 13.10.2015. at 17:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •