Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Dodatna nastava - nizi razredi

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Dodatna nastava - nizi razredi

Kako to izgleda u razredima vase djece?

Moj sin ide na dodatnu iz matematike, kaze da nastava izgleda tako da oni u tisini rjesavaju zadatke, a ako im nesto nije jasno, mogu pitati uciteljicu. Mislila sam da je ta nastava vise interaktivna.
    Sad je 4. razred i imaju novu uciteljicu. Ovako je bilo i u 3. razredu, kod prijasnje uciteljice.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    Kako to izgleda u razredima vase djece?

Moj sin ide na dodatnu iz matematike, kaze da nastava izgleda tako da oni u tisini rjesavaju zadatke, a ako im nesto nije jasno, mogu pitati uciteljicu. Mislila sam da je ta nastava vise interaktivna.
    Sad je 4. razred i imaju novu uciteljicu. Ovako je bilo i u 3. razredu, kod prijasnje uciteljice.
    Moja ide u drugi razred, ne znam kak to izgleda sad, ali u prvom razredu rješavali razne "mozgalice", to su tak zvali (npr. ono s vukom, kozom i zeljem) Mislim da je i interaktivno, i samostalno rješavanje.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moji su 3. i njihova dodatna je vrlo interaktivna. Zajednički rješavaju razne "zeznute" zadate iz matke, razgovaraju i pišu na razne teme iz hrvatskog - uglavnom rade puno zanimljivih stvari i svi obožavaju dodatnu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

To ovisi samo o nastavniku. Moj stariji je obožavao dodatnu iz matematike baš zato jer je to bilo ležerno, opušteno i interaktivno druženje, drugačije od redovne nastave.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

I kod nas je ovako kako kažu TeFil i Peterlin i moja djeca obožavaju dodatnu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •