Koje gojzerice kupiti a da su nepropusne i da nisu pre glomazne... i naravno da ne koštaju puno previše...
Koje gojzerice kupiti a da su nepropusne i da nisu pre glomazne... i naravno da ne koštaju puno previše...
Imaš u Alpini raznih modela, a s vremena na vrijeme imaju i akcije...
Ne znam kako sada stoje stvari...
koji broj, ja svojem osnovnoškolcu pred 2-3 tjedna kupila alpina br 44 niske, imali su i visoke ista cijena
(270 kn) na popustu u alpini u mercatoru bivšem na zagrebačkoj ( kao samo u mercatorovim alpinama imaju popuste oko 50 %)
karrimor, imaš na www.sportsdirect.com
Ima i u hervisu Fila gojzerice, skroz slicne ko Timberland, oko 250 kn. I sad za vikend u CCo imaju popust na sve 24%
Trebat ćemo broj 44-45, ovisno o modelu
Moj stariji sin si je odabrao ove u Deichmannu, vel. 46: http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/...izmeigleznjace
Eh, sad, hoće li ostati nepropusne, nemam pojma. Dobro smo ih našpricali sprejem za impergnaciju.
Bilo je i sivih.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 16.10.2015. at 13:29
Alpinq i dalje 50 posto u mercatorovim ducanima bivsim
oces bas gojze ili nepropusne cipele za cijeli dan u skoli?
moj ima gojze za planinu, ali ne bi mi bilo drago da je u njima po cijeli dan
kupila mi jedne od ovih
bile su na nekom popustu
u areni
http://www.palladiumboots.com/men/footwear/waterproof
Ivarica, u kojem ducanu drze te cipele? Znas mozda cijenu?
Mene uhvati slabost kad vidim cijenu timberlandics oa se nadam da su ove mozda jeftinije.
Bilo je prije par tjedana u hervisu na popustu waterproof cizme/gojze... bilo je i djecjih i za odrasle. Kilimanjaro neka marka.
Kupili na kraju u Hervisu Skechers waterproof, 800 kn su inače, bio je popust 20%. Gledali smo i razne jeftinije, ali to je toliko tvrdo bilo da je hodao ko robot. U igri su nam bile te i Nike, razlika u cijeni oko 80-100 kn. Nadam se na ne propuštaju, do škole ide busom i vlakom pa kad jako pada ko ovih dana budu mu noge mokre u visokim kožnim tenama. U školi su obavezne papuče!
Mi oak kupili u nikeu visoke kao kosarkaske umjesto cipela, platili 640 s popustom