Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Volumen endometrija?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Znaci, obicni 3d uzv?
    Otici cu i ja, jer mi svi ovi moji neuspjesi liče na slabi endometrij. Ali, kako to sluzbeno predociti mpo doktoru? Kako se dobivaju te tablete? Mislim, idu li samo na recept ili ne?
    Hoce li se sloziti mpo doktor s tim? A, opet uzimati nesto na svoju ruku??

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Lajka prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci, obicni 3d uzv?
    Otici cu i ja, jer mi svi ovi moji neuspjesi liče na slabi endometrij. Ali, kako to sluzbeno predociti mpo doktoru? Kako se dobivaju te tablete? Mislim, idu li samo na recept ili ne?
    Hoce li se sloziti mpo doktor s tim? A, opet uzimati nesto na svoju ruku??
    Draga evo ja sam zadnja dva mjeseca koristila ove tablete o kojima je ovdje riječ.Tablete se zovu Cyclo-Progynova i u pakiranju ih ima 21 komad. Počinju se piti 3.ciklusa. Meni ih je preporučila MPO liječnica iz Praga nakon neuspjelog potupka sa doniranim jajnim stanicama, kako bi regulirali cikluse i pripremili endometrij za novi postupak.Ove tablete se ne mogu dobiti na recept i naši ih liječnici ne prakticiraju prepisivati.Tvoj liječnik ti napiše "crni" recept da ti u ljekarni naruče te tablete jer ih nemaju na zalihi, za njih se čeka 7-14 dana i jedno pakiranje tabletica dođe cca 345,00 kn. Mislim da se je kod mene barem nešto malo promijenilo, naime prvi put sam imala plusić, pa nakon toga dvije pravilno duplajuće bete, no treće vađenje je pokazalo da je beta počela padati. Moj savjet ti je da se posavjetuješ i popričaš sa svojim MPO liječnikom i čuješ njegovo mišljenje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •