-
Hvala vam puno svima na odgovorima, nisam ocekivala da ce tako brzo se netko javiti!
Aaria radim sve sta mogu s jednom rukom u zadnjih 10dana! S drugom nju drzim ili je stavim u maramu pa tako sise. Znam da zvuci smijesno ali tako je...
Maca papucarica beba je sada teska 5400g...imam digitalnu vagu tako da ne znam tocno u gram ali do sada je odgovaralo odprilike mjerenju kod pedijatrice.
BusyBee beba je jucer imala 10mokrih, danas nisam brojala..svakih par dana brojim i do sada je najmanje bilo 6. A stolicu nije imala 4dana. Prije toga bile su svaka 2dana jako obilne. Ne mogu reci koliko podoja jer je to doslovno s jedne dojke na drugu. Od ponoc, 1 u jutro do nekih 9,10 jutro imamo 2, 3 podoja i to je jedino kad beba spava osim mozda 2,3 puta dnevno po 10,15min...
Znam da zvuci uzasno, ali ja sa svojom bebom ne radim nista osim dojenja, opcenito ne radim nista osim dojenja!! Voljela bi i nadam se da ce se uskoro ipak to uspostaviti i normalizirati, evo zato sam i pitala za savjete..
Ovih 15min sto odspava je ne spustam jer se odmah probudi tako da je drzim na ramenu i secem s njom po stanu...
Nije iskljucivo dojenje svih 17dana, ajmo reci zadnjih 10, ali evo danas sam joj dala ad npr.
Mislila sam da joj je dosadno da je zato nemirna, pokusala sam je zabaviti i zbilja na kratko se smiri, ali u biti dojka je jedino sto je utjesi na kraju.. Predpostavljam jer pocne trpati rucice u usta i mljcka itd.. I smiri se kada kada joj ponovno ponudim da doji..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma