Citiraj Deedee11 prvotno napisa Vidi poruku
Evo po noci je odspavala 6h u komadu... To se nije jos desilo i ne znam ako je to normalno? Mislila sam da ce mi prsa eksplodirat kad smo se probudile. Pojela je samo nesto sitno, cak dojka nije ni omeksala skroz! Budila sam je na sto nacina ali nista, spava kao top i mljacka i radi pokrete sisanja u snu! I sad u jutro opet nije ispraznila niti jednu i spava kao top...
Brojat cu danas opet mokre i zvat cu patronaznu da je izvaga da budem sigurna, iako mi je muka je zvat jer me je sram da uopce dopustam da mi je beba mozda gladna!
Dosta je već prošlo od kad sam ja dojila ali ako se dobro sijećam, baš u tom periodu je i moja mala počela spavati cijelu noć. Ako ima mokre pelene i dobiva na kilaži onda si uzima dovoljno hrane i ne moj paničariti.Nisam sad čitala detaljno sve postove, no ako je dobila 1200 grama u 17 dana-jede ona i više nego dovoljno a mi mame znamo paničariti jer čim plaču mislimo da su gladni. Budi sretna da je dojenje krenulo, opusti se malo i sve će doći na svoje mjesto.
P.s. iz mojeg iskustva sa patronažnom, mislim da je bolje da zoveš sos telefon kad nisi sigurna. Nema te čega biti sram, pa zato taj telefon i služi. Sretno.