Peterlin prvotno napisa
Tak je.
Probaj piti samo jednu dnevno i to onu koja ti je najfinija, da ti to bude užitak. Dok se samo sjetim - mi smo prije na poslu lokali espresso u neograničenim količinama, pa je bilo svega...ODustala sam jer mi nije činilo dobro. (Duplu ujutro, duplu poslije gableca + još poneku sa strankama... oči su mi ispadale, ali imala sam dosta godina manje.) Sad više nemamo kantinu, pa smo falabogu prestali.
Sada na poslu pijem vodu, a imam i nekakav čaj s đumbirom za hladna jutra (pijem i druge pišaline ako mi se zimi prohtije nešto toplo, ali ne mogu reći da baš uživam u tome - kopriva, šipak, rooibos,ostalo). Držim si bocu vode na stolu inače zaboravim da trebam piti. Kava - popodne si mm i ja skuhamo jednu tursku, ne prejaku, vodeći računa da ne bude prekasno.
Za podizač tlaka dobra ti je cikla (sok, sirova ribana, a može i kuhana). Ima i drugih biljaka, ne mogu se sad sjetiti bez pretraživanja.
Palo mi je na pamet da ti predložim muža za dizanje tlaka, ali ne u stresu nego na pametniji način - vodite ljubav, a ne rat, ali slaba korist od toga ako ti je on izvor stresa. Tja, proći će i to...