Mene zanima jel ima tko kompaktnu prijensonu sušilicu za rublje -dry balloon jel se isplati kupti i kako ste zadovoljne s njom?
Moram kupiti sušilicu , a nemam prostora u stanu.Robe ima na pretek mokre koja mi se usmrdi kad se suši 100g u stanu![]()
Mene zanima jel ima tko kompaktnu prijensonu sušilicu za rublje -dry balloon jel se isplati kupti i kako ste zadovoljne s njom?
Moram kupiti sušilicu , a nemam prostora u stanu.Robe ima na pretek mokre koja mi se usmrdi kad se suši 100g u stanu![]()
Ja isto nemam mesta u kupatilu, nemam ni balkon, pa to rešavam tako što u spavaćoj sobi raširim štrik i u njega uperim ventilator. Za 4-5 sati veš je suv, ventilator troši struje kao sijalica, a kad mi ne treba sklopim ga u špajz ili podrum.
ja nemam pojma što je to
ja imam kombiniranu perilicu i sušilicu, super funkcionira
imam kondenzacijsku sušilicu gorenje staru 12 godina, savršeno, ne bi mogla zamisliti život bez nje. Možeš je staviti na veš mašinu ili bilo gdje drugo /kuhinja, špajiza, znam jednu koja ju ima u sobi!!) jer joj treba samo struja, ima svoj spremnik za vodu koji samo treba redovito prazniti. Imam i perilicu sa sušilicom, ali mi se u njoj sve zgužva i nije ne osuši se kao u samoj sušilici.
kako ja kad je lijepo vrijeme imam gdje sušiti veš(terasa, balkon) kad su ovi ljigavi dani i kad stvarno imam dosta veša-tipa mjenjanje posteljine ili sl. počela sam prakticirati sušenje u samoposlužnoj praoni. Osušim 3 mašine veša za poal sata i za cca 20-ak kuna. Sad mi je investicija od cca 4.000 kn za sušilicu sve mrskijajer jedno vrijeme sam intenzivno gledala i ono što mi se činilo ok(veliki bubanj, brže sušenje) košta najmanje 3500 i opet taj veš muči po 1,5-2 sata.
Za tu prenosnu nisam nikad čula...
Posljednje uređivanje od dodagoda : 22.10.2015. at 12:18
ja imam sušilicu gorenje, koju sam stavila na zatvoreni balkon.
bolju investiciju u životu nisam imala!
Peglam svaka dva tjedna, hlače i košulje od muža.
I posteljinu, ovo ostalo samo izravnam i posložim u ormar. Moja mama se svaki put čudi, i kaj ne buš peglala? A ja joj odgovaram, ne, ne budem.
Mi smo ju kupili jer nemam veliki balkon i nemam gdje sušiti veš po zimi, i zbog vlage u stanu koju stvara taj veš koji se suši i dužina sušenja veša, jednostavno smo morali pronaći rješenje.
Moja je A+++ i stalno ju palim po danu, struja nam se nije povećala s njenim korištenjem.
Koju imaš?
Ja bih kupila i isto stavila na balkon pa molim preporuku.
ova je http://www.gorenje.hr/proizvodi/bije...-rublja/404119
sada vidim da je A ++
imam sušilicu , ali za taj balon me zanima kud odlazi vlaga ?
Ako i inače imate problem s vlagom u stanu, postoje odvlaživači koji imaju program za sušenje rublja.
Npr.: http://www.delonghi.com/hr-hr/proizv...vlaivai-zraka#
http://www.tidamtidam.hr/detalji-pon...o-600-kn!/4835
Eto to vam je ta sušilica. Prvi put i ja čujem za tako nešto, pa sam mislila da sam ja skroz neinformirana
Može se komadno samo susiti, kaj s posteljinom?
Jasno je meni kud odlazi vlaga iz moje klasicne susilice ali kud odlazi iz tog prijenosnog balona za susenje