Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: Uber

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo ti žuta citiram samo početak teksta za ovaj listopad, a ako tražiš više unaprijed ili imaš sreće za last-minute, letiš nekad i za 5 EUR pa i manje:

Povratne avio karte počinju od 19 eura za Bratislavu, 25€ za Podgoricu, 27€ za Milan, Rim, Frankfurt i Solun 29€, Sofia 36€, Krf 38€, Malta 43€, Cipar 44€, London 49€, Napulj 51€

https://lovcinaputovanja.com/2023/03/16/last-minute-cijene-avio-karata-iz-zagreba-milan-27e-rim-29e-malta-43e-london-49e/

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sofiju je ok prije dva tri tjedna platio 30 eura povratnu kartu, ali kad sam išla provjeravati kad ima iz Sofije za ZG , jedan smjer mi je ispao samo 75 eura za taj dan

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Cijene aviokarata se mijenjaju na dnevnoj bazi, treba baš pratiti. Meni je najbolji ulov bio 6 povratnih karata za Rim za ukupno 98€.
    Za vrijeme školskih praznika su obično skuplje karte.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi isto s Ryanairom putujemo za male pare.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Lili, svaka tvoja intervencija u Bolt/Uber zadanu rutu košta! To su mi sami taksisti rekli. Zato ja šutim i pustim da me voze. Ako me pitaju bih li lijevo ili desno, kažem - onako kako aplikacija pokazuje.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 08.10.2024. at 12:42

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni je vozac rekao da uvijek idu rutom koju im google maps pokazuje kao vremenski najbržu, i upravo je tada i pokazivao google maps onako kako sam ga pitala: jel idemo obilaznicom jer vidim da pokazuje da je najbrže? On je samo rekao da. Cesto me i sami pitaju, jel bolje da idem amo ili tamo? Uvijek cijena fiksna.

Nije mi se jednom dogodilo da voze nekud okolo, ko da ne poznaju ulice, a postoje prečice.

Bome kad je upitno da dodjem na vrijeme na avion u jutarnjem rush houru itekako i sama pogledam kuda me vozi jer nemam previse prostora za njihova gubljenja u prostoru.

Bolt u Zadru s Nepalcem bolje ne spominjat hahaha vani gori zemlja on ne pali klimu u autu, obucen u debelu robu, sve dugo gore-dole, i doda koji km vise jer krivo skrene,al cijena fiksna.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.10.2024. at 15:49

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Radio Taxi kad vozi žene na kemo i zračenje, mora voziti najjeftiniji rutom, što bi značilo s najmanje km, pa recimo od mene trebaju voziti kroz grad preko Ljubljanica, s ne cijeli vrijeme preko autoputa.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •