Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Nisko željezo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Doktor mi je ponovio nalaz krvi jer prosli puta nije bilo analizirano zeljezo,te da vidi pocetne pozicije..
    Situacija je sljedeca nakon 3 tj.mog pazljivog hranjenja (poklopilo mi se s kolinjem kod svekrve,dakle hem zeljeza u izobilju)
    eritrociti i hemoglobin su se podigli,ali su jos uvijek ispod minimuma,a Fe je 3 (refer.int.8-30)!
    propisao mi je 2x1 Ferrum Sandoz 100mg uz vitamin c,sljedeca 3 mj!
    Jako sam umorna i stalno gladna. Povezano?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Sony prvotno napisa Vidi poruku
    Doktor mi je ponovio nalaz krvi jer prosli puta nije bilo analizirano zeljezo,te da vidi pocetne pozicije..
    Situacija je sljedeca nakon 3 tj.mog pazljivog hranjenja (poklopilo mi se s kolinjem kod svekrve,dakle hem zeljeza u izobilju)
    eritrociti i hemoglobin su se podigli,ali su jos uvijek ispod minimuma,a Fe je 3 (refer.int.8-30)!
    propisao mi je 2x1 Ferrum Sandoz 100mg uz vitamin c,sljedeca 3 mj!
    Jako sam umorna i stalno gladna. Povezano?
    Da. Umorna si zato jer to nisko željezo ukazuje na manjak kisika u krvi (crvena krvna zrnca tome služe - kad ti je nisko željezo, imaš osjećaj da ti stalno fali energije). Probaj si osigurati pol sata dnevnog spavanja više.

Samo ustrajno uzimaj terapiju. Od narodnih pripravaka: čaj od koprive i slanutak. Pomogne i B kompleks (B12).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •