Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Neće spavati bez mene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Svaka ti čast , stvarno , nadam se da ću i ja s vremenom naučiti kako sve to skupa hendlati, nije da mi ne ide , ali uvijek bi htjela da ide bolje , jer kod mene je uvijek sve moralo biti ko po špagi, znači ono , opran i speglan veš svaki drugi dan , podovi zglancani , prozori blistavi itd.... sad vidim da to baš i ne može tak , pa to sve svedem na jednom tjedno, jer se moram maksimalno prilagoditi njima i njihovim potrebama. I onda skužim, da ipak imam onih pola sata za sebe , pa bilo to navečer ili u 8 ujutro. Tako da, ovi tvoji savjeti mi puno puno pomognu.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj ZaraMia prvotno napisa Vidi poruku
    Svaka ti čast , stvarno , nadam se da ću i ja s vremenom naučiti kako sve to skupa hendlati, nije da mi ne ide , ali uvijek bi htjela da ide bolje , jer kod mene je uvijek sve moralo biti ko po špagi, znači ono , opran i speglan veš svaki drugi dan , podovi zglancani , prozori blistavi itd.... sad vidim da to baš i ne može tak , pa to sve svedem na jednom tjedno, jer se moram maksimalno prilagoditi njima i njihovim potrebama. I onda skužim, da ipak imam onih pola sata za sebe , pa bilo to navečer ili u 8 ujutro. Tako da, ovi tvoji savjeti mi puno puno pomognu.
    Ma mala su ti djeca, moji su 2,5 i 7,5 pa od ovog malog isto ne stignem hrpu toga sto bi htjela...ma kakav ispeglani ves svaki drugi dan, zeno i blistavi prozori Spusti rolete (ako imas one vanjske) kad pada kisa i nema mrlja Ves peglaj samo djecji a vama kak sta zatreba. Pretpostavljam ako si kod kuce da ti i ne treba puno, eventualno muzu za posao. Konzum on line dostava i nema odlazaka u trgovinu...lijepo si uzmes mesa pa u zamrzivac i tijesta, rize i tih stvari sto mogu stajati...i onda si i to rijesila za duzi period...
    Gdjegod mozes, olaksaj si jer ces ispucat na zivce a onda se vjerojatno obrecnut i na ukucane...istina je, proci ce, al treba to docekati....meni su nekada dani kao da traju 100 sati a opet kad se okrenem, malac kao da se jucer rodio...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •