Pouzdano znaš da se radi o osuđenom čovjeku? Gdje je majka tih blizanki? Zašto joj netko ne kaže, ako ne zna, s kim ima djecu? To su mu potencijalne žrtve.
Pouzdano znaš da se radi o osuđenom čovjeku? Gdje je majka tih blizanki? Zašto joj netko ne kaže, ako ne zna, s kim ima djecu? To su mu potencijalne žrtve.
i što je tu uopće off topic upravo ovakvo novinarsko žutilo i razvlačenje zlostavljane djece po naslovnicama, hajka na soc.sluzbe koje nista ne rade je prethodilo novom obiteljskom zakonu u UK i nisu oni jedini to je tendencija u EU i namase to sprema- skraćen postupak za oduzimanje djece.
Razumijem mame kojima je teško i potresno čitati takve vijesti i meni je, samo pokusavam ukazati da to dizanje panike i hajka na socijalu ima svoj cilj.
Dokumentarac koji sam spomenula pokazao je jedan detaljčić iz te moderne prakse brzinskog oduzimanja roditeljskih prava.
POUZDANO, sa milijun postotnom sigurnošću! Majka tih blizanki živi sa njim, zna sve o svemu, čekala ga je da izađe iz zatvora. Ne znam što se dešava unutar njihova 4 zida, ali ako je odlučila imati sa njim djecu, logično da vjeruje da se on promijenio... Kažem, vidim ih SVAKE nedjelje kako zajedno guraju kolica i šetaju u crkvu i zbilja mi dođe da se popnem na oltar i viknem pred svima da to nije normalno!!! Ne mogu sama sebi rastumačiti kako je ona i dalje sa njim, ne mogu shvatiti zašto je on i dalje na slobodi, a silovana djevojčica (koja mu je bila susjeda), sa roditeljima se odselila... Takav me bijes obuzima, ma, bolje da idem spat...