-
Žitarica je mali broj.
Griz, kuk-kus ili bulgur (jel, pšenica) - to radimo svi. Palenta (kukuruz) - isto radimo svi. Proso - niste radili? Probajte. Nije to nikakva egzotična namirnica.
Amarant - to sam probala kuhati, nije mi se svidjelo jer mu treba 40 minuta. Quinou sam prije godinu dana sebi prvi put kuhala i nije mi se dopala. To znači ne radim ni maloj.
Riža - to valjda svi rade. Zob - isto. Ječam - to kuham samo sebi za sada.
Ja stvarno ljudi ne vidim o kakvom to eksperimentiranju govorite.
Što to znači "žitarica iz kutije"? Ona koju jedu odrasli za doručak?
Gledala sam na pakiranjima - ima dodanih soli. Kukuruzne pahuljice nisu samo kukuruz.
Rižine sam pahuljice uzela neke bio iz DM-a. Potrošili pakiranje, ali ne vidim potrebu za tim jer se obična riža skuha za 20 minuta. Nije neko maltretiranje.
Jedino zob, ali sjećam se da mi je jelena.o spomenula da i zob mogu kuhati ovako cjelovitu.
I to je onda "izmišljena kašica" jer ne koristim usitnjeno i prerađeno organsko iz DM-a? Kako je to bliže onom da hrana treba biti sličnija hrani koju odrasli jedu? Dajte neka mi netko objasni. S tim da još nisam vidjela gotove kašice s krupnim komadićima voća. Doduše, nisam ni zagledavala. Kako se to uklapa u filozofiju o 1) hrani sličnoj za odrasle, 2) hrani s komadićima da se dijete vježba žvakanje?
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 22.02.2016. at 22:13
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma