Pokazuje rezultate 1 do 50 od 140

Tema: S čime početi ?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #11
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014
    Postovi
    11,852

    Početno

    Žitarica je mali broj.
    Griz, kuk-kus ili bulgur (jel, pšenica) - to radimo svi. Palenta (kukuruz) - isto radimo svi. Proso - niste radili? Probajte. Nije to nikakva egzotična namirnica.
    Amarant - to sam probala kuhati, nije mi se svidjelo jer mu treba 40 minuta. Quinou sam prije godinu dana sebi prvi put kuhala i nije mi se dopala. To znači ne radim ni maloj.
    Riža - to valjda svi rade. Zob - isto. Ječam - to kuham samo sebi za sada.

    Ja stvarno ljudi ne vidim o kakvom to eksperimentiranju govorite.
    Što to znači "žitarica iz kutije"? Ona koju jedu odrasli za doručak?
    Gledala sam na pakiranjima - ima dodanih soli. Kukuruzne pahuljice nisu samo kukuruz.
    Rižine sam pahuljice uzela neke bio iz DM-a. Potrošili pakiranje, ali ne vidim potrebu za tim jer se obična riža skuha za 20 minuta. Nije neko maltretiranje.
    Jedino zob, ali sjećam se da mi je jelena.o spomenula da i zob mogu kuhati ovako cjelovitu.

    I to je onda "izmišljena kašica" jer ne koristim usitnjeno i prerađeno organsko iz DM-a? Kako je to bliže onom da hrana treba biti sličnija hrani koju odrasli jedu? Dajte neka mi netko objasni. S tim da još nisam vidjela gotove kašice s krupnim komadićima voća. Doduše, nisam ni zagledavala. Kako se to uklapa u filozofiju o 1) hrani sličnoj za odrasle, 2) hrani s komadićima da se dijete vježba žvakanje?
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 22.02.2016. at 22:13

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •