-
Mi smo isprobali svo troje voce koje su nam pedijatri preporucili: krenuli s jabukama, pa kruske (tenks zuta
) i banane. Nasa beba je sad odusevljena vocem. Poceo s jabukom-OK, onda je obozavao kruske, pa smo presli jedan dan na bananu, okusom super, al imao je zatvor, pa smo se vratili na ono sto smo nabavili eko - na jabuke. Mijenjam sorte i izvore. Opet cemo na krusku kad kupim, al preskupo mi da mi trunu te jabuke po 20kn. Sad su i jabuke veliko veselje. Danas sam jela jabuku "za odrasle" nije skidao pogled s mene i srkao slinu. Otkinula sam mu komadic "otrovne"
jabuke po 6 kn, jako mu je to fino. Isto sam ja pojela ostatak eko banana kad sam odustala zbog njegovog jakog zatvora i pri tome otkinula njemu komadic banane da zvace pomalo iz moje ruke. Odgrizao je prevelik komad i ispljunuo ga, al je brzo iza toga progutao kockicu banane stranice cca 4mm koja nije bas glatko prosala. Dajem mu pomalo da se igra s komadicima, al umrla bih od straha da je to sto je progutao bila jabuka. I ovako sam imala sirom otvorene oci. Ne znam je l moja beba spremna, al ja nisam.
Materinstvo je prirodno, valjda treba i nekom instinktu vjerovat. Teorija ima koliko hoces. Ja ribam voce, a mimo vocnog obroka, kad nije jako gladan mu dam da se igra malo s vocem u ustima, al ne dam mu jos da drzi sam u ruci (beba ima 5,5 mjeseci).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma