-
može malo podrške?
prvi put u naših godinu i pol poželila sam da bruno prestane sisati
muku mučim s gljivetinama, dojenje mi je postao horor. bradavice me bole kao da u ustima ima žilet, a ne jezik. liječim sebe i njega već tjedan dana, ali pomaka na bolje nema, samo je još gore. jučer i danas je stvarno neizdrživo, a kao šećer na šlag bruno je jučer popodne dobio temperaturu, jutros smo išli doktorici i dobio je antibiotik. to će sad još samo produžiti agoniju. a, naravno da bi on stalno sisao. a ja, nemajka, samo gledam kud bi zbrisala od njega da mi ne dira cice. jadno moje bolesno dijete. osjećam se odvratno, bojim se gljive neće nikad otići, mučit ću se s dojenjem dovijeka, na kraju ću odbit dijete od sise ni krivog ni dužnog.
on obožava sisati, samo ide za mnom i viče jija, jija
baš sam se neki dan hvalila apricot kako me to uopće ne opterećuje, bar zasad, i stvarno bi uživala u dojenju da nije užasnih beštija.
dajte kakvu ideju za ovakve tvrdokorne, kako da ih otjeram?
mazala sam se tjedan dana daktarinom, jučer sam kupila rojazol, pa se sve nadam da će biti bolje. mijenjam grudnjake, luftam cice, sad sam ih počela i prati nakon svakog podoja. hoće biti previše ako ih i namažem nakon svakog podoja, s obzirom da sisa dosta često?
pomagajte
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma