-
Ne vidim smajliće, slike...
Dal netko zna zašto ne mogu vidjeti smajliće, slike, avatare i sl i kako da to riješim. Mislim da je nešto s kompom, a ne s forumom
-
Izadji iz rodine stranice. Ugasi explorer. Upali ga, odi u TOOLS => INTERNET OPTIONS i tamo stisni DELETE COOKIES i DELETE FILES (klikni na kucicu da ti obrise i offline pages)
Izgasi explorer, upali ponovo i onda se ulogiraj.
-
Hvala!
Napravila kako si rekla i sad je sve OK
-
Ja isto nevidim, ali ovo gore nije pomoglo!
-
Ja isto ne vidim. Cure jel koristite vi možda adsl? ja sve mislim da je do njih, to mi je tako već par dana!!!
-
samba, ja na poslu imam ADSL,a li kod kuće mi je ista stvar, a tamo imam običan pristup internetu!
Koma!
-
meni sve ok (da pokucam) imam ADSL i mislim da nije vic u tome...
-
HELP!!!! Ima li ko kakav prijedlog ?!
-
Meni bilo OK kad sam napravila kako anchie napisa, pa opet nije, pa se sad sredilo samo od sebe. Ali nije da ne vidim samo na Rodi, nego ne vidim ni na drugim forumima, ni u mailu...
-
Mina ja isto, i to mi se pojavilo u subotu, sve razmišljam da reinstaliram komp. Kaj bi to moglo biti?
-
Meni se pojavilo u nedjelju, ali u subotu popodne nisam bila na kompu, tako da je moguće da mi je već od tada. Zbunj!
-
-
Još uvijek isti problem, pa bih stvarnop molila nekoga da da još prijedloga za riješiti ga!
-
Sve mi se samo vratilo, zbunj!
-
Mi izbrisali Windowse i sve nanovo instalirali
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma