Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Zubići ?

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno Zubići ?

Pozdrav cure. Ja svaki drugi dan otvaram novu temu cura ima 5 i pol mjeseci , dosad je super po noći spavala , uz najviše 2 buđenja za dojenje. Unazad dva dana , baš je jako razdražljiva , plačljiva , pogotovo po noći , evo jučer se u 4 ujutro probudila i zaspala tek u 7. Kad joj stavim svoj prst na desni , fakat jako grize , kuži se da ju boli. I naravno, sve živo trpa u usta. Jučer smo počeli sa nadohranom , pojela je dvije žličice ali sve ai mislim da stanem malo dok ju to muči pa kad izađe taj zubić da nastavimo. Kaj vi mislite ?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa najbolje sama znas. Od te dohrane, pogotovo s 5.5. mjeseci, ionako nema nikakve koristi - em ne moze pojesti dovoljno da se najede, em se dohrana ne preporuca prije navrsenih 6 mjeseci zivota, pogotovo kod iskljucivo dojenih beba. Ako mislis da ce joj biti bolje/lakse ako ne jede dohranu, nemoj joj dati.

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Ma kaj je najbolje , ja joj nisam ni planirala ništa davati prije 6 mj. Ali okolina , počevši od pedijatrice me svakodnevno bombardira glupim pitanjima : " pa kaj još nisi počela sa dohranom , pa već si odavno trebala ! Ne daješ joj vodice ?? " i takve gluposti. Ali još se mi damo vratit na staro , pojeli smo sve skupa 2 žličice uvrh glave. A vodu joj još nisam uopće davala , a ni neću , do 6.mj ništa. Mislim da je ipak tak najbolje. A i vidim da joj nije vrijeme još , ja joj ponudim žličicu , a ona jadna složi onu facu , ne zna kaj ju je snašlo , a tak je mala sitna , ni sjedit ne može sama a ja ju mučim s tim. Pričekat ćemo mi lijepo do 6.mj pa ćemo polako nastavit di smo stale

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ZaraMia prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure. Ja svaki drugi dan otvaram novu temu
    U redu je to. Treba malo živosti na forumu.

Banned
    Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Žuta , u potpunosti se slažem!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •