Pokazuje rezultate 1 do 50 od 233

Tema: Beba ne kaka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

sara, ovo je prvi puta da nije kakio tako dugo i za nas to onda predstavlja zatvor. Kakva ce biti stolica kad se napokon pokaka neznam. Inace stolice su mu tekuce i zlatno zute boje.

Meni je malo problem piti to sve sto otvara, jer zbog nekih mojih zdravstvenih problema to mi samo pogorsava. Probat cu danas popiti sok od sljiva i molit i nadat se najboljem!

Inace, povrce sam skoro skroz izbacila jer bi dobivao uzasne grceve bilo povrce konzumirano kuhano ili sirovo. I pedica je rekla da to izbjegavam... Isto tako je reagirao i na mlijecne proizvode, ali njih ionako slabo konzumiram jer ih ni ja ne podnosim.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj izluđena prvotno napisa Vidi poruku
    Inace, povrce sam skoro skroz izbacila jer bi dobivao uzasne grceve bilo povrce konzumirano kuhano ili sirovo. I pedica je rekla da to izbjegavam... Isto tako je reagirao i na mlijecne proizvode, ali njih ionako slabo konzumiram jer ih ni ja ne podnosim.
    Koliko sam ja do sada mogla naučiti iz svega je to da su famozni grčevi zapravo zrak u jednjaku, crijevima. Mehanička smetnja koju beba ne zna otklonit jer se ne zna podrignut, ne zna prdnut. Svi teoretiziraju o nekakvim intolerancijama, na kravlje mlijeko, na povrće, ali to su teške gluparije, ako mene pitaš.

A da ti vratiš povrće!? Ono ima vitamina, antioksidansa. To je ono što tvom tijelu fali, a samim tim i bebećem.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 31.10.2015. at 16:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •