Pokazuje rezultate 1 do 50 od 233

Tema: Beba ne kaka

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, dijete probavlja mlijeko, ali na mlijeko utječe sve što mi unosimo u naš organizam.
    Da, ali ne na način da ako ti pojedeš bananu da će ti dijete reagirat na bananu. Namirnica se sastoji od bjelančevina, šećera, masti, minerala. Ako će na nešto reagirati onda je to jedno od tog. Smeta joj banana, zbog šećera? Smetat će joj sve što ima (taj) šećer. Smeta joj laktoza iz mlijeka? Smetat će joj i majčino i bilo koje drugo mlijeko. Jer molekula je ista bez obzira na namirnicu iz koje dolazi.

A ovako kako vidim da ljudi pišu i savjetuju ispada kao da se u majčinom mlijeku nalaze mini prerušene banane. Onako, povećaš kapljicu mlijeka 500x i što vidiš? - Male bananice. Male čokoladice.
    Citiraj izluđena prvotno napisa Vidi poruku
    Svaki put kada bi pojela mahune, svjezi krastavac, zelenu salatu.. mali bi dobio grceve, inace ih nema. Probala sam to testirati nekoliko puta.Zadnje sam jela poriluk i kelj kao varivo i to je proslo bez grceva ali je sad zastopan. Meni je problem sto ja sama puno toga ne podnasam i nesmijem jesti, a jos sad i zbog njega paziti.... Evo popila sam sok od sljiva, mozda pomogne....
    I na čemu onda živiš? Dvopecima i čaju?
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 31.10.2015. at 16:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •