-
Ne znam sto reci o tvom bebachu, Izludena, ali mogu podijeliti svoje iskustvo.
Nakon prvorodenog koji je bio izuzetno revan kakac kao beba, dobijem drugorodenog koji je otpocetka kakao znatno manje (kao novorodence, skolski svaki dan ali smijesne kolicine u usporedbi sa prvorodenim).
S vremenom se to kakanje prorijedilo na svaki 5-7-9-10 dan...nisam ni zapamtila koji mu je bio maksimum jer se jednostavno nisam opterecivala time. Mislim, nije da mi je bas bilo u glavi hajbaj kad sam skuzila da je proslo vec 10 dana od zadnjeg kakanja, ali:
-znala sam u teoriji da je za dojencad na prsima to nekad i normalno
-on se ponasao prilicno normalno; taj dan i/ili dan prije kakanja bi ispustao smrdljive prdce; nekad nije mogao danju zaspati na duze i onda sam znala da ce taj dan kakati-cim bi se pokakao spavao bi ko klada
-imam prijateljicu cija je djevojcica bila takav tip kakaca sve do papanja dohrane i nauzrujavala se, pa sam i ja to nekako s njom prosla i na kraju naucila da su to takvi metabolizmi koji jednostavno sve iskoristavaju.
Ta kakica kad bi se konacno pokakao bila je poput razrijedene tempere senf boje, toliko pigmenta da su mi tetre, platnene pelene i dobar dio njegove robe trajno zafarbani i nakon xyz pranja.
I, ima 9 mjeseci, kaka svaki ili svaki drugi dan i zdrav je i veseo.
Cica mica...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma