Results 1 to 50 of 233

Thread: Beba ne kaka

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

ivanasky, to vaganje je stara praksa.
    Ja nazalost ne uspijevam izdojiti skoro nista, niti kad sam dojila malu 22mjeseca, a s njim sam na pocetku dok sam imala previse mlijeka najvise izdojila 100ml. Pokusala sam par puta nedavno i nisam uspjela prekriti ni dno bocice.
    Bila bi presretna kad bi to mogla.

Kaee, mislis da je za dojenu bebu ok dobitak od 250g u 23 dana? Naime, kad je vagan 5720 tad je kakanje bilo ok.
    Kosu ne trebam ni cupati, ima je posvuda.
    Ako uspijem posuditi pravu vagu izvagat cu ga, a ako ne necu.

Pelene mijenjam svaka 2-3 sata i uvijek su barem malo mokre.
    Doji cca svaka 2 sata. Dajem mu kad trazi ili kad mislim da bi trebao jesti.
    Nocu je situacija ista, cak neki puta i gora. Nocas npr. se budio svakih sat vremena i njurgao. Takoder culasam da mu kruli u zelucu, a mozda bi mogla biti i crijeva jer je prduckao i dobio klizmu tu vecer.Nisu bili grcevi, to izgleda drugacije.

Sta se spavanja tice, po danu spava cesto, ali rijetko kad se desi da je duze od 2 sata, a isto vrijedi i za noc.

Nisam ni ja sretna sa uvodenjem ad-a, ali nebi htjela da mi je dijete gladno jer ja zelim samo dojiti. Meni je to sad tesko prihvatiti i osijecam se kao da sam ga iznevjerila. Znas i sama da se kod dojenja nemoze znati koliko je beba pojela pa me zato i strah da je mozda gladan.
    Ideja mi je u kasnim popodnevnim satima nakon podoja ponuditi i ad. Iako, bila bi najsretnija da ga odbije i da ga izlijem u sudoper.
    Last edited by izluđena; 12.11.2015 at 17:10.