Curke, mali mi je danas izrazito nervozan. Nije jos bio takav, gotovo uvijek je dobre volje.
Sad sam posumnjala da sam mozda ipak pogrijesila sa uvodenjem ad-a ( znam kaee da si me upozorila), iako kad se jucer pokakio mislila sam da sam napravila dobru stvar.Neznam da li taj ad sad ima veze s njegovom nervozom.
Moram napomenuti da ga i dalje dojim, pokusavamo svakako i bocno i sjedeci i ja cetveronoske...
Znam da je ovo forum koji podrzava dojenje, ali obzirom da jos uvijek i cikimo, a htjela bi da tako i ostane jos sam s vama.
On ne papa puno ad-a, dnevno mu dam dva puta i to zbrojeno je jos uvijek manje od jednog obroka koji je naveden na ad-u za njegovu dob.
Po tome mislim da mu nije ni potrebno (osim mozda za kakanje).
Na Sos telefonu su mi rekli da on vjerojatno nezna sisati, jer sam ja na pocetku, kad je on izvrsno i napredovao imala jaki let down i sve sto je on trebao je samo gutati. Sad to nije slucaj, mlijeko mi teze krece i on onda odustaje. Pokusavam raditi i kompresije, ali kao da ga to ljuti, pocne mi micati ruke i okrece glavu od dojke.
Neznam sta mi je ciniti, sutra po dogovoru s pedicom patronazna ga dolazi vagati. Muz, a i okolina misli da njemu treba ad i da on nije nervozan od toga. Iako je muz rekao da ce biti onako kako ja odlucim.
Ne vjerujem da mi se ovo dogada, malu sam dojila 22mjeseca, a isto je bila lijena za vuc, a s njim mi je tako lijepo krenulo jos od prvih minuta njegovog zivota kad su mi ga stavili na prsa. Evo, dok ovo pisem idu mi suze. Osijecam se kao da sam iznevjerila njega, sebe...