-
Veliki Pozdrav, imam jedno pitanje i molim vas da mi pomognete.. :)
znaci ovako.. Zelim djete i pokusavam raditi na tome vec godinu i pol.. ali nisam imala uspjeha.. zadnju menstruaciju sam imala (s pocetnim danom) 07.02.2016..
Imala sam nezasticen spolni odnos zadnji put 15.02.2016. i od 17.02.2016 se osjecam potpuno cudno.. stalno sam zivcana, moram na wc svakih 5 min, uzasno povecan apetit, i najvise sto me muce grcevi u dijelu maternice.. Sad me zanima dali postoji mogucnost da sam trudna? nisam imala dosad vremena si kupit test, pa tek toliko, oni koji imaju iskustva da mi pomognu, bila bi jako zahvalna
-
Osoblje foruma
Ne bacaj novac za test. Nema sanse da bi bilo koji potvrdio trudnocu 3 dana nakon odnosa.
Da li je moguce da si trudna? Moguce je. Ali to neces sa sigurnoscu znati barem jos 10-15 dana.
-
Moguće je, držim fige ako želiš bebu!
-
3 dana nakon seksa još ništa ne možeš osjećati po čemu bi znala da si trudna. To je tek osam stanica, nije se još implantiralo, nema bete, nema hormona...
-
Osoblje foruma
S menstruacijom koja je pocela 07.02. vjerojatno jos nisi ni ovulirala, osim ako imas cikluse od 20-23 dana. Ja bih rekla da se osjecas cudno jer se tijelo priprema na ovulaciju.
-
MeriMeri slažem se sa curama. Prerano je još da bi imala simptome trudnoće...pričekaj jedno 2tj. pa pišni test.
Ako želiš, možeš nam se pridružiti na našem odbrojavanju http://forum.roda.hr/threads/89714-O...6?goto=newpost
i tako si skratiti vrijeme čekajući pozitivan testić. Sretno
Posljednje uređivanje od Ives000 : 18.02.2016. at 16:28
-
naravno, znam da treba minimalno cekati 10 dana da test to pokaze.. pratim svaki mjesec svoju ovulaciju i ovaj mjesec je trebala biti otprilike 15-16.02.. nego me je samo zanimalo dali postoji mogucnost
-
hvala punooo
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma