u subotu (sutra) u Rijeci na Kantridi klinci iz PG Županije imaju vrtićku olimpijadu. Baš sam ponosna, i moja curica predstavlja svoj vrtić, trkačica na 50 metara.
Sva sam dirnuta, idem joj peći neki kolač...
u subotu (sutra) u Rijeci na Kantridi klinci iz PG Županije imaju vrtićku olimpijadu. Baš sam ponosna, i moja curica predstavlja svoj vrtić, trkačica na 50 metara.
Sva sam dirnuta, idem joj peći neki kolač...
hvala...
i kod nas se olimpijada pojavila tek lani. vjerujem da će ovu zgodnu manifestaciju prihvatiti većina vrtića s vremenom, jer se nakon županijskog kruga održava i državni, tako da svi mogu biti uključeni. a gdje si ti?
u PGZupaniji olimpijada se odrzava vec trecu godinu, jako sam uzbudjena jer je moj vrtic vec dvoje god. ukupni pobjednik...nazalost koze su nas sprijecile da zustro navijamo za male sportase
nek pobjedi bolji![]()
U Karlovačkoj županiji mislim da je 5. po redu.
Bila je jučer.
M-in vrtić osvojio tri pehara: 1. i 3. mjesto u atletici i 2. mjesto u ukupnom poretku svih vrtića.
M nije još sudjelovala, samo starija grupa se natječe, ali je olimpijski duh osvojio cijeli vrtić.
Dva tjedna je trčala, skakala, kad sam joj rekla da malo uspori (imala sam osjećaj kao da će se spotaknuti i pasti, sva se razletila od napora), rekla je da ne može, da se priprema za "Pijadu".
stvarno su slatki. nama su tete pričale kako je jednom prilikom na olimpijadi usred vrlo ozbiljne, finalne nogometne utakmice mali nogometaš mrtav-hladan otšetao s terena i počeo brati mami tratinčice.![]()
Adrianu je ove godine drugi nastupNe znam koliko godina je u SMB ali čini mi se dugo jer vidim klince koji idu u 2-3 razred da imaju majce od nekih starih olimpijada.
Ono što je sa tim super je što djeca već mjesec dana treniraju za to, pa se onda tamo svi druže i stvarno je super zgodno.
U petak još imaju i Djeca djeci nastup u Samoboru na pozornici, pa mislim da će za mog predškolca sve skupa biti jedan emotivno nabrijan tjedan![]()
aleta prvotno napisa
![]()
![]()
nek najbolji (katarina) pobjedi
Bas gledam... kod nas na vrticu danas osvanuo plakat na kojem pise OLIMPIJADA i popis djece koja idu i da trebaju bit u 10 do 8 u vrticu.
Ni rijeci vise o tome ni gdje ce se ista odrzavati, niti od kolko do kolko sati, niti NISTA... zurila sam pa nisam stigla pitat dezurnu tetu o cemu se radi... ali ono kaj me fakat nervira je cinjenica da nisam imala pojma da bilo sto treniraju niti da se to desava.
sudjeluje li Oskar? Možda su obavještavali samo roditelje natjecatelja? Kod nas ipak svi znaju, oni koji nisu natjecatelji idu navijati. Osjeti se olimpijski duh među svima.
A dovodili smo djecu na treninge mjesec dana popodne, imali roditeljske sastanke o tome. A valjda sve na kraju ovisi o tetama.
ja san na jednom otoku i nema ode nikakvih događanja
a olimpijada bi mogla stić do nas za jedno 50g![]()
mali nogometaš kako bere tratinčice,predivno
u puli ce se olimipijada odrzati 25.5. i ida nastupa drugu godinu, trcanje na 50m
bas se raduje olimpijadi i cijelom tom danu jer popodne ima i testiranje za skolu...
bas intenzivni tjedni![]()
tweety prvotno napisa
![]()
![]()
i mi bi na olipmijadu; pa makar da samo gledamo
zna netko za zg?
moja curica je upravo osvojila medalju!!! ne žele mi (ona i tata) reći koju, nego će mi biti iznenađenje kad dođu doma! ljudi, razlila sam se po podu od ganutosti...
Pa pokreni na tvom otoku :D Dovoljan je jedan...Arwen prvotno napisa
ancice - ovo je olimpijada nanivou zupanija gdje se natjecu vrtici protiv vrtica...potrebno je financijski i uz treninge popratiti 40-tak djece predskolskog uzrasta
ali...moze se u sklopu mjesta napraviti neko natjecanje...
i srce mi je veliko kao kuca - Crikvenica je trecu godinu ukupni pobjednik Olimpijadeidemo za varazdin na drzavnu olimpijadu
aleta - cestitam na medaljii masem preko mora... 8)
pomalo neki dan san im nosila ono o osnutku udruge odgajateljaAncica prvotno napisa
danas sam potaknuta Braninim postom na jednom drugom forumu
odnila brošuru o autostolicama i rekla da ću isprintati i one letke
pa da mogu podijeliti roditeljima,jer je ovdje autostolica egzotika
a i olimpijada je ipak na višem nivou
eto ne radim puno ali trudim se![]()
Flower, čestitam! Vau, treći put!!! Stvarno ste carevi! Treniraju li djeca i tijekom godine, ili je to čisti talent (i dobra hrana)? Držim vam palčeve za Varaždin!
Eva Marija je osvojila srebro u trčanju, zlato (srebro) mamino.![]()
:D :D :Daleta prvotno napisa
![]()
pobjednici!
P.S. Aleta, ja sam u prošlom postu EM nazvala Katarina,eto mi kad sam brzopleta
pa nisi puno fulala.
hvala!
Bilo je i u zagrebu, mislim u srijedu. Prvo je jednom bilo odgođeno - samo moji nisu išli jer su još u mlađim skupinama.buby prvotno napisa
Sve se zbivalo, mislim, negdje na Trnju.
aleta i flower :D :D
NanoiBeba mi smo na savici(moram pitati tete u vrtiću što znaju o tome)
Evo da se i malo hvalimo,
Ema je u subotu na Kantridi bila najbolja u skoku u dalj i naravno osvojila zlato. :D
Ema, frajerice!!! Čestitamo od srca!
Aleta hvala,
kako sam ja porjeklom Bodulka u finalnoj nogometnoj utakmici navijala sam za Vaš vrtić![]()
u kojim sve sportovima se natjecu?
idu li vasa djeca na djecje orijentacijske trke?
ne, orjentacijska utrka nije, na žalost, disciplina na Vrtićkoj olimpijadi. Discipline su: štafeta 4x25 m, trčanje 50m, skok u dalj, bacanje loptice, nogomet (sve muška i ženska varijanta). cure, nadopunite me ako sam što zaboravila!
dizem stari topic!
ima li koga na sutrasnjoj zg olimpijadi?
idu li inace roditelji gledati svoju djecu? Ne znam bas da mogu otici s posla, a umirem od znatizelje...
danas je odrzana olimpijada za pgz u crikvenici
ukupni pobjednik je rijeka, druga je crikvenica - oba vrtica idu na drzavnu olimpijadu :D
svi su bili prekrasni, pravi sportasi, igrali su srcano i vrlo fer![]()
vidim sad pitanje za roditelje - pa naravno da idu gledati djecu, to se navija i bodri sve u sesnajst, ostala sam bez glasa, a tribine su bile dupkom pune.
meni bas i nema smisla da se O. odvija daleko od ociju roditelja.
Naša olimpijada je bila ovaj tjedan. Matildin vrtić je prvi u županiji i idu na državno u Rijeku. :D
podižem ovaj topic iz prašine i pokrivam se po ušima
bila je i kod nas olimpijada prvi put na nekom otoku ali ne idu nigdje dalje
naravno naš vrtić je pobjedio i dobili su pehar :D
i bili su predivni:D
Mislim da ove godine nema državne olimpijade.
Matildin vrtić je opet prvi u županiji.![]()
ma i da ima državne čisto sumnjam da bi mi s otoka išli
nisu bili ni do Splita ali nema veze isto nam je bilo super a kako su samo
tri vrtića na otoku svi su nešto dobili i bili presretni :D