Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Skokovi u vodu

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Skokovi u vodu

Da li je nečije dijete treniralo i kako ste bili zadovoljni? Naime, kćer (6g.) je zapela, a meni se iskreno čini poprilično bezveze, pogotovo jer pola sata stoji u redu za dasku...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja je trenirala plivanje godinama
    jednom sam joj uplatila tečaj skakanja
    bilo joj je fora
    ali moja je dosta kukavica, u strahu od ozljeda pa nije htjela nastaviti
    sve je kod nje ziheraški
    sa skokovima ne možeš tako
    naravno da se čuvaš ozljeda, ali ne možeš skakati ako si stalno u nekom grču

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moj najstariji je trenirao...
    Kaj da ti kažem, nije baš bio talentiran niti ga je to previse zanimalo pa su svi skakali cca 20-ak puta u treningu, a on dva puta. Većinu vremena je ronio po bazenu.
    Nije bilo lose jer su imali i gimnastiku u dvorani, ne samo skokove.
    Ako dijete želi neka proba, bar će naučiti skakati na glavu ako ništa drugo.
    Meni je najveća tlaka bila voziti ga I čekati jer su treninzi po zimi bili u domu sportova. To mi je na drugom kraju grada.
    Ne znam kako je danas.
    Posljednje uređivanje od gita75 : 04.11.2015. at 13:09

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja je išla na utrinski bazen

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam nagovorila nekako j da se upiše na skokove jer mi je bilo fora da nauči dobro skakati.
    njemu je bilokoma i izrazito dosadno i sve skupa je trajalo toliko kratko da nije ništa naučio.
    al, ako ima dijete volje, ja bih ju svakako upisala.
    da nauči pravilno skakati.
    j sad recimo ode s prijateljima na kupanje i muka mi je došla kad sam saznala s kakvih stijena skaču. muka. ok, on na noge skače jer ga je strah. al nikad ne znaš kad će doći taj trenutak da će cure odozdola gledati i da se on želi pokazati i dokazati.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kaj se ti za cure brineš, nek on brigu brine

moj isto tak stari ko tvoj prošlu godinu se tak zeznuo kad je skakao na noge da par dana nije mogao hodat, ali neće on skakat na glavu, klinka ponekad hoće

ja se nedam skakati zadnji put sam skakala kad sam bila trudna s najstarijim( da sam znala ne bi se dala)

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Isla je curka od kolege (mozda jos ide) pa ga mogu pitati, ona je isto 6g.
    Moja (6g) je na moru naucila skakati na glavu, dobro joj ide (ruke iznad glave, tijelo ravno, noge skupljene, ucimo je da ne zaroni preduboko), ali bi rado da mozda ode na neki tecaj skakanja, ne da ga trenira. Cini mi se da osim pocetnog tecaja plivanja upce ne nude neke napredne tecajeve od mjesec dva za stil plivanja, ili skokove, nego ili treniras ili nista. Ili ja nisam gledala na pravim mjestima?
    Ak stoji pola vrmena u redu nije mi fora, tako je moja na usavrsavanju stajala pol vremena pored bazena, pa smo odustali.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

moji oboje treniraju skokove (E. ima 9 god, i sad je treća godina da trenira, malac će za mjesec dana 5, počeo je ove godine)
    oboje su na zimskom plivalištu Mladost (klub Nemo, podmladak KSV Trešnjevke)
    on ima treninge 3x tjedno (dva na bazenu, jedan u dvorani), ona 4x (3x na bazenu, 1x u dvorani)
    dvoranski trening se odvija u obliku vježbi razgibavanja ili na trampolinu

meni je super baš ta kombinacija vode i dvorane, i zbog toga smo počeli pa im se svidjelo
    i ne stoje pola sata u redu za skokove jer ima puno malih grupica koje su raspoređene preko cijelog tjedna i u različitim terminima baš zato
    da klinci uspiju i napraviti nešto
    konkretno na Mladosti postoje: Nemo, Trešnjevka, Medveščak i Dive pa je najbolje telefonski provjeriti koji termini odgovaraju

tečajevi ne postoje, ali uvijek se može uplatiti mjesec-dva pa nek klinci skaču
    jedini preduvjet za skokove je da klinci znaju plivati (nije bitna tehnika, ali moraju moći doplivati nakon skoka do ruba bazena)

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Cure,a koliki je trajalo da vam klinci nauce nesto konkretno skakati,a ne samo na noge i na glavu? Moja jako voli vodu i jako voli skakati,cijelo ljeto je skakala u more s kamena ispred kuce i vidim da uziva, ali meni cijeli taj trening izgleda nekako besmisleno. Mozda sam u krivu...a i stalno bude smrkava nakon bazena,pa me strah da ce biti bolesna puno jer idu unutra van cijeli trening...

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,a koliki je trajalo da vam klinci nauce nesto konkretno skakati,a ne samo na noge i na glavu? Moja jako voli vodu i jako voli skakati,cijelo ljeto je skakala u more s kamena ispred kuce i vidim da uziva, ali meni cijeli taj trening izgleda nekako besmisleno. Mozda sam u krivu...a i stalno bude smrkava nakon bazena,pa me strah da ce biti bolesna puno jer idu unutra van cijeli trening...

što uopće znači konkretno? moja je recimo sa saltom počela prošle godine (nakon 1,5 godine treniranja)

do sada je naučila 8 skokova (od toga su 5 različitih na noge i 3 različita na glavu), cilj ih je naučiti raditi pravilno i stalno usavršavati jer su oni baza za
    ove kompliciranije
    (btw, postoji 3 osnovna skoka koja se onda samo nadograđuju)

apropo šmrkavosti, moji su opčenito dobrog imuniteta i nemaju problem s tim, ali im bude hladno s tim ulascima/izlascima pa se odu ugrijati pod tuševe
    ako ti mala ima problema s šmrkavošću nakon bazena, onda je velika vjerojatnost da bi to "zaradila"

gle, nema nekog univerzalnog odgovora kako će reagirati i što će se događati

ja sam svoje odvela na što god su htjeli pa su se sami uvjerili hoće li to dalje ili ćemo pokušati nešto novo
    E. se našla u skokovima, I. je krenuo na to jer mu se svidjelo kako E. skače ali i jer su termini sportova za njega u 4 i 5 sati na što nema teoretski šanse da stignemo nakon posla...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nije bas on topic: zna li netko gdje se moze plivati s djecom i kada?

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Plivati s djecom - bebe ribe i bebe vidre. To je do 5 godina.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj josipal prvotno napisa Vidi poruku
    nije bas on topic: zna li netko gdje se moze plivati s djecom i kada?
    ako su ti djeca plivaci, onda u terminima za gradjanstvo, na svim bazenima
    ako su neplivaci - onda u istim terminima na bazenima koji imaju brckaliste za neplivace

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •