Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Kako smeksati cipele

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno Kako smeksati cipele

Kupila prosle godine timberlandke, ali su tvrde, ne mogu hodati u njima, kao pancerice su. Kupila ih dosta povoljno i nadala se da ce smeksati, ali nista... jedva ih nosim onako da ne vezem tri gornje rupice ali i tako me zuljaju ako sam dugo u njima. Ima li im pomoci?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pitaj kod šustera, moja je znala omekšati cipele, ali ovisi gdje žuljaju.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mislim da ćeš ih morat rashodat. Ne ide drugačije.

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

E, to se i meni desilo pretprosle zime sa Timberland cizmicama. Stezale me oko pete, ali ne po duzini kao da su mi male, vec sa strana, kao da su mi pete u kalupu. Pokusavala sam ih razgaziti, ali nije islo, nije mi bilo samo neprijatno da ih nosim, vec i bolno. Odustala nakon desetak dana. Prosle zime nisam ni pokusala da ih obujem. Pratim temu.

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

E tako i meni, sa strane oko pete. I bas boli.
    Nadala sam se nekom receptu da se generalno ta koza malo smeksa... mozda se netko javi. Al cu otici sutra do sustera pitati i njega.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ima u Daichmannu nedto za omeksavanje obuce, ja koristila celo leto za cipele koje su me inace bas zuljale. Stavim sutra kako se tacno zove.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Baš se pitam da li ovo tu napisati ili ne... jer je rizično i može upropastiti cipele.

Ja imam osjetljive noge i ako me cipele žuljaju, omotam čekić krpom (nekom elastičnom, tipa frotir čarape) da ne oštetim cipelu, navučem cipelu na nogu od stolca i istučem dijelove koji žuljaju (obično rub oko pete kod mokasina, koledžica i slično).

S visokima nisam imala iskustva, ali ne bih se ustručavala. Ako su ionako nenosive - ne škodi probati.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Šuster može omekšati cipele

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vrecicu napuniti vodom, gurnuti u cipelu i staviti u frizer.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ovo sto sam pomenula zove se Omeksivac koze, u pitanju je pena / sprej. Naprska se iznutra i odmah obuje. Vrlo brzo se osusi. Koristila sam letos na koznim baletankama koje ni na carape nieam mogla da nosim, a sa ovim nosila sam na bose noge. Kosta oko 4€ i prodaje u Deichmannu (Stretcher).

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo na jednom mjestu opisano više načina: http://www.zenasamja.me/moda/21/kako...premale-cipele

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Od gore navedenog ja sam probala alkohol, krumpir i čarape i meni je pomoglo! Cipele za koje nisam mislila da ću ih ikada obući sada nosim po nekoliko sati (radi se o visokoj peti i špic obući). Ja cipelu iznutra navlažim sa alkoholom (kupim u ljekarni) i obučem deblje čarape na noge i tako hodam pola sata. Preko noći vlažnu čarapu stavim u cipelu, čisto da se omekšavaju.

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Odnijela susteru, on ih izlupao cekicem (bravo Peterlin!) Eto sad cekam prvu priliku da ih probam...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ajde stručnjakinje, da vas čujem. preporučite metodu - čizme su mi dobre po duljini ali preuske naprijed. skroz su kožne, uglavnom od brušene kože. iznutra je neka tanka, ali topla tkanina. i da bi sve bilo kompliciranije preko prstiju imaju kožnu (od glatke koze)
    naravno da je taj sav taman na najgorem mjestu, taman ispod prstiju.
    i sad posto tu ima i kože glatke i brušene i tkanine, ne mogu se odlučiti za metodu

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Imaju kožnu kapicu (pojma nemam kako sam to izbrisala)

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    ajde stručnjakinje, da vas čujem. preporučite metodu - čizme su mi dobre po duljini ali preuske naprijed. skroz su kožne, uglavnom od brušene kože. iznutra je neka tanka, ali topla tkanina. i da bi sve bilo kompliciranije preko prstiju imaju kožnu (od glatke koze)
    naravno da je taj sav taman na najgorem mjestu, taman ispod prstiju.
    i sad posto tu ima i kože glatke i brušene i tkanine, ne mogu se odlučiti za metodu
    Kupi sprej za širenje cipela, to je nekakva pjena, našpricaj unutra i onda obuci. Ja kupila čini mi se u Peku. I nije koštao ko na Amazonu.
    http://www.amazon.co.uk/Collonil-Str.../dp/B0169JWO22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •