Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: Igrate li društvene igre?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam mislila da se netko šali kad sam prvi puta čula za te bojanke

To su ti tiskane knjižice: https://www.vbz.hr/kategorija/gift-p...nke-za-odrasle

Međutim nakon isprobavanja promijenila sam mišljenje. Nije stvar u kreativnosti. Bojanke djeluju antistresno i mislim da je podloga u repetitivnim radnjama i preciznosti poteza koje iziskuju. Ako crtaš sama možda se baš i nećeš prisiliti na to (osim ako nisi minijaturist po izričaju)
    Da, teško bih se prisilila na tako nešto....

Btw. to mi nije društvena zabava nego upravo ovo što si rekla zajedno s još ljudi - antistres terapija za JEDNU osobu.

Inače, dok su mi djeca bila mala, meni je antistres terapija bila učiti njih kako se likovno izražavati. To je bila društvena aktivnost za više ljudi - ja bih napravila "pečate" od krumpira, a oni uz pomoć te tiskare i vodenih boja cijelu hrpu božićnih čestitki. Ostalo - glina, plastelin, slano tijesto - sve mi je to više odgovaralo od društveni igara.

Nisam tip za društvene igre, pravila mi idu na živce. Nikad u životu nisam znala kartati dulje od jednog popodneva (društvo me znalo osposobiti da budem četvrta za belu, ali pravila bi izvjetrila iz moje glave čim bi igra završila).
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 09.11.2015. at 13:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •