-
Ja sam isto pocela nositi gablec od doma, jer mi je malo dosadio rucak u menzi. Radim 9-17 pa mi je to u stvari rucak. Priprema je max 15 min, najcesce ujutro jer navecer sam neorganizirana a ujutro mi je to max vremena.
Najvise radim salate (luk sitno sjeckani, pa sirove tikvice, paradajz, krastavci, zelena salata i sl) + proteini: sir, kuhana jaja, tuna ili skusa iz konzerve, peceno meso od dan prije. Sve zacinim odmah, jer volim da se prozme dok stoji.
Ponekad kad se sjetim napravim ili odmrznem sataras ili lagano varivo od tikvica, pa uz to neki sir kao feta ili dimljeni dragec, i snitu onog zobenog gotovog kruha (vec narezanog). Ali ovo rijetko, jer se ne sjetim kuhati navecer a i neda mi se ekstra kuhati samo za sebe.
Moze jos sir-vrhnje s kuhanim jajima ili bez, isto sa ili bez snitice zobenog.
Iduce razmisljam raditi neku zimsku salatu - lecu ili slanutak iz konzerve, malo ukiseljene cikle, malo sjeckanog luka za svjezinu i opet neko meso, malo mi je dosadilo ovo odozgora pa skicam tu neke ideje, mozda da preprzim kratko stapice hamburgera? Ili imam ideju kupiti kuhani buncek u konzumu, podijeliti ga na porcije i zamrznuti, pa samo ujutro ubaciti u salatu (tako cesto radim s pecenom piletinom).
Nisu bas kulinarski vrhunci, ali nista nije preko 15 min a bolje mi je od onog iz menze sto mi je cesto nekako pretesko, a i previse mi budu dva puna kuhana obroka dnevno (jer radimo i kuhanu veceru).
Varijante s pecenim ili kuhanim povrcem ne volim, pogotovo da stoji na toplom, jer uvijek mislim da ce se malo ukiseliti (nemam frizider).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma