Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: Gablec tema

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #11
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    Postovi
    5,590

    Početno

    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    može i baba ganoush (jedino bez češnjaka)

    kad smo kod češnjaka, nije vam nezgodno jesti svježi luk na poslu?
    ono, mislim nije baš ludilo od mirisa

    neki dan mi se žali frend
    ...
    i nije mu jasno što se netko buni
    Sto se luka tice, nasjeckam jako malo (recimo 1/4 ili 1/8 glavice), na sitno, i kako zacinim sokom od pola limuna dokstoji tri sata izgubi se ona reskost luka ali ostane svjezina salate. Uostalom, imam i zvake Ja rucam u menzi, uzmem fino tacnu, escajg, salvete, po potrebi podgrijem u mikrovalnoj, ako je nesto fino na meniju znam i nadokupiti nesto, recimo uzmem ekstra porciju zelene salate pa ubacim u svoju.

    Za drugo potpuno razumijem tvog frenda, ja OBOZAVAM miris dinstanog luka na maslinovom ulju, to mirisi, ne smrdi. Kao i one fore "jaka napa da povuce sve mirise dok kuhate" - pa to mirisi, ja hocu da kad udjem u stan sve mirisi po nekoj finoj klopici, mmm
    Posljednje uređivanje od sillyme : 08.11.2015. at 08:23

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •